pátek 20. března 2020

Vrtané studny jihomoravský kraj

Zajišťujeme kompletní studnařské práce počínaje vyřízením veškerých náležitostí spojených se stavbou studny , vyhledáním pramene, vybudování samotného díla, vyčištění a dezinfekce kopané studny , konče předáním díla se zárukou a průvodní dokumentace. Provádíme vrtané studny včetně instalace čerpací techniky a vodáren. Vrty pro tepelná čerpadla vystrojení GEROtop, dále instalujeme tepelná čerpadla zn.


Viessmann, podlahové vytápění, kompletní topný systém. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.

Jihomoravský kraj - Najisto. VRTANÉ STUDNY , VRTÁNÍ STUDNÍ, STUDNY , VRTY PRO TEPELNÁ ČERPADLA. Naší cílovou skupinou zákazníků jsou převážně majitelé chat, rodinných domů a jiných komerčně využívaných objektů.


Zaměřujeme se převážně na vrtné práce v oblasti hydrogeologie a realizaci vrtů pro tepelná čerpadla. Máme spolupracovníky na. Vrtané studny se zárukou vydatnosti.


Běháním po úřadech se netrapte, povolení na studnu vyřídíme za vás.

Naše vrtané studny jsou vhodné pro chaty, rodinné domy, chalupy, závlahové systémy, ale i pro celé firmy, školy, obce, sportovní areály, zemědělské společnosti atd. Vydatnost zdroje je řádově vyšší než u kopané studny. Proč volit právě vrtanou studnu.


Rychlé provedení (samotné vrtání 1-dny). Provádíme studnařské práce, hloubení nových studní, čištění studní a provedeme také rekonstrukci studny. V případě nevyhovujícího výsledku navrhneme úpravnu vody. Stavba studny není jenom o prostém vyhloubení otvoru do země. Je nutné provést další činnosti, mezi které patří práce hydrogeologa a realizace projektové dokumentace, po kterých již následuje vrtání anebo kopání studny v určitých rozměrech.


Nabízíme vrtané a studny , tepelná čerpadla, jímky či domovní čističky. Provádíme průzkumné geologické práce, zemní práce, septiky, jímky, čističky odpadních vod. Vrtání studní provádíme do hloubky max.


Poradíme s výběrem čerpadla do vrtaných studní. Vrtane studny jsou dnes nejběžnější způsob, jak získat nezávisle vodu k vlastnímu použití za příznivé ceny. Parametry, lokalita, účel, kraj. PVC 2mm, Kvítkov, zdroj pro lesní školku, Liberecký.


PVC 1mm, Velatice, posilový vrt pro obec, JM kraj.

HYDRO-GEO – hydrogeologie a vrtané studny Krnov. Celá akce vyvrtání studny většinou trvá 1-dny. Studny vrtáme celoročně, je možno tedy vrtat kdykoliv, když se na pozemek dostaneme s technikou. Cena vrtané studny záleží nejvíce na dvou faktorech – na hloubce spodní vody a na průměru vrtu. Studnařství, vrtané studny - průměr 1- 2mm, vrty pro tepelná čerpadla včetně kolektoru.


V posledních letech jsme realizovali stovky zdrojů pitné vody pro zásobování rodinných domů, chat, provozoven i celých obcí. Podle vodního zákona č. Proto jsou podle stavebního zákona č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky