úterý 31. března 2020

Zónový ventil dvoucestný

Ventil zónový dvoucestný SF25-M1. DN 2 2V, pomocný mikrospínač, NC. Zónové ventily jsou určeny k řízení směru průtoku do jednotlivých zón A-B hydraulických okruhů (nejčastěji na přepínání topného okruhu a akumulace) – ať už v běžných domácích (kotle, radiátory či ohřev TUV) nebo průmyslových zařízeních.


Zónový ventil dvoucestný

Technologické chlazení, topení a zpětné využití odpadního tepla. Hodnocení produktu: 1. SF 25-2E M1S 24: dvoucestný ventil , G 1” s vnějším závitem přípojky a jedním dvoupólovým pomocným mikrospínačem, napětí V. Příklad použití jako 2-cestný zónový ventil Na obrázku je znázorněno typické uspořádání 2-cestných zónových ventilů. Těleso je vyrobeno z mosazi. Stavěný je pro trvalé zatížení.


Napájecí napětí podle použité cívky 12VDC-230VAC. Provozní poloha libovolná. Součástí ventilu je i připojovací konektor.


Zónový ventil dvoucestný

Cívku je třeba dokoupit zvlášť podle požadovaného napájecího napětí. Uzávěr může zaujmout dvě provozní polohy v závislosti na napájení elektrického motorku. Dvouvodičové připojení. Vratná pružina : nerezová ocel. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Může pracovat v automatickém nebo manuálním režimu. Nabízíme zónové ventily v různých variantách.


Zónový ventil dvoucestný

Zónové ventily se servopohonem Tyto ventily jsou poháněny elektrickým motorem a mohou zaujímat dvě polohy v závislosti na tom, zda je motor připojen či ne. Na požádání mohou být nainstalovány jeden nebo dva pomocné mikrospínače. Solární trojcestný zónový ventil s pohonem. REGULUS zónový ventil dvo. Tento ventil se servopohonem lze použít v různých sektorech projektování a výstavby.


Používají se zvláště pro regulaci a zaznamenávání jednotlivých nebo vícezónových topných systémů, topných systémů využívajících alternativní. Zónový ventil typu SF, ovládaný motorem s vratnou pružinou určený pro hydraulické okruhy. CZK bez DPH Skladem 1-Ks. U obou typů pohonu zůstane ventil při výpadku napájecího napětí v té poloze, v níž byl ventil před výpadkem napájení. Jakmile je přívod napájecího napětí obnoven, bude ventil řízen v závislosti na požadavku řídícího regulátoru.


Zónový ventil dvoucestný

DVOUCESTNÝ ZÓNOVÝ UZÁVĚR art. Zónový šoupátkový ventil do otopných nebo solárních systémů s. Elektrický dvoucestný ventil. Regulační ventily řady RV 1jsou dvoucestné nebo trojcestné armatury se.


Zdvihové pohony jsou řízeny. Napětí - 230V AC Příkon - 5W při běhu. MS ventil , 2x šroubení, s elektrickým pohonem 230V (možnost 24V), IP54. Více než let s Vámi!


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky