pondělí 30. března 2020

Vzduchotechnické klapky

Pokud hledáte Klapky a šoupátka jste tu správně. Klapky pro vzduchotechniku jsou základním regulačním prvkem vzduchotechnického potrubí. Klapky nabízíme v několika variantách a provedení - uzávírací, směšovací, škrtící, zpětné, s ručním ovládáním, ovládané servpohonem, do kruhového i čtyřhranného potrubí.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zpětné klapky automaticky uzavírají vzduchotechnické potrubí.

Nabídka obsahuje i zpětné klapky s důrazem na těsnost při uzavření potrubí. Informace k eet Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Pokračovaním v prehliadaní tejto stránky súhlasím s použitím súborov cookies (pozri Podmienky používania).


Klapky RKKM se skládají z tělesa, listu a ovládacího mechanizmu (ruční ovládání, příprava na servopohon, servopohon 230V nebo 24V). V případě osazení klapky elektrickými prvky (servopohony apod.) je rozsah teplot v rozsahu teplot použitých elektrických prvků. Regulační klapky jsou určeny pro vzdušiny bez abrazivních, chemických a lepivých příměsí.


Kovovýroba, protipožární klapky , výroba potrubí Praha východ. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy.

V této kategorii naleznete několik variant a provedení vzduchotechnických klapek : regulační, směšovací, škrtící, zpětné, žaluziové (s ručním ovládáním, ovládané servopohonem) do kruhového a čtyřhranného ventilačního potrubí. Vzduchotechnika Praha, Praha východ. Listy zpětných klapek jsou tvořeny obvodovým rámem a silikonovou membránou. Instalace těsné zpětné klapky je jednoduchá a velmi rychlá pouhým zasunutím do VZT potrubí.


Výroba zařízení pro vzduchotechniku a protipožární techniku, systémů vytápění a ocelových průmyslových staveb. Více informací Tlumič hluku SPT-GLX 1Kruhové tlumič hluku SPT-GLX se používá pro snížení hluku, který se šíří potrubím. Požární klapka FDMR 60.


Servopohony jsou důležitou součástí prakticky každé vzduchotechnické soustavy nebo klimatizačních zařízení budov. Jde o akční prvek aplikací v oblasti měřící a regulační techniky, který přestavuje vzduchotechnické či požární klapky nebo armatury do polohy požadované řídícím systémem. Tělo a list vzduchové klapky jsou vyrobeny z pozinkovaného ocelového plechu, list je vyztužen.


HRANATÉ TRUBKY VZDUCHOTECHNIKY z PVC nabízíme v rozměrech 55x11 60x2a 90x2mm, k tomuto potrubí je samozřejmě také spousta doplňků. Obecně pak platí, že jejich požární odolnost určuje ten požární úsek, který má vyšší. Kompletný sortiment zariadení na jednom mieste v špecializovanom e-shope pre profesionálov.


Pro kompletní ventilaci nabízíme také větrací mřížky, talířové ventily, revizní dvířka, regulační a zpětné klapky. Vše potřebné k ukotvení, utěsnění a montáži vzduchotechniky najdete v montážním materiálu. Provádění montáže, revizí a servisu.


V této skupině zboží najdete veškeré potrubí, tvarovky a další komponenty potřebné k přívodu, nebo odtahu vzduchu.

Můžete si vybrat vzduchovod z pozinkovaného plechu, plastový, anebo ohebnou hadici pro rozvod vzduchu, například tepelně a hlukově izolovanou. Náš katalog zahrnuje vzduchotechnické přepínací klapky s manuálním uzavíráním, nebo pneupohonem. DWG, STEP a 3D-PDF soubory.


Jako novinku jsme zařadili regulátor průtoku vzduchu RMA 125. Spätné klapky plastové Spätné klapky kovové - do kruhového potrubia Spätná klapka s regulačným čidlom COa parovým senzorom Spätné klapky s motorom a tlakovým spínačom CM Belimo - klapkové pohony Nm pre klapky do 0. NM A-(S), NM A-SR Belimo - klapkové pohony Nm pre klapky do m² GM A, GM A-SR Belimo - klapkové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky