pondělí 9. března 2020

Rohové wc kombi

Vzhledem k jejich jednoduché instalaci představují ekonomickou variantu WC - není nutné cokoliv zasekávat do zdi. Při výběru je nutné pamatovat na umístění odpadu a přívodu vody. Navíc již nyní existují kombíky s tzv.


Rohové WC Kolo Nova top pico s moderne riešenou úsporou miesta. Ak máte hluchý roh v kúpeľni a neviete čo s ním takéto rohové wc je práve pre vás.

Pozor robí sa iba v zadnom prevedení odpadu! The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Nejdůležitější je zvolit správný typ odpadu a způsob splachování.


V naší nabídce máte na výběr odpad vodorovný, svislý nebo šikmý s hlubokým nebo plochých splachováním. Najdôležitejšie je zvoliť správný typ odpadu a spôsob splachovania. V našej ponuke máte na výber odpad vodorovný, zvislý alebo šikmý s hlbokým alebo plochým splachovaním.

Alternatívu nájdete vpravo v súvisiacom tovare. WC nákup a rezervácia v OBI. Tyto díly je potřeba přikoupit. Pre jednoduchú inštaláciu znamenajú ekonomický variant WC – netreba sekať do steny. Väčšinou sú opatrené sitkom, ktoré zabraňuje vniknutiu nečistôt do týchto zariadení.


Používa sa najmä na výmenu za staré poškodené, ale aj do nových kúpeľní. Rádi Vám nabídneme jejich různé modely a doufáme, že jeden z nich se brzy objeví ve vašem bytě. Můžete zde najít výrobky výlučně od ověřených výrobců, které v sobě. Volně stojící WC ( wc kombi ) pro Vaši toaletu nebo koupelnu.


Na rozdiel od závesných WC , kombinované WC už nepotrebuje žiadne ďalšie stavebné úpravy a teda aj cena záchoda je konečnou cenou. Podle potřeby lze vybírat z mnoha modelů u kterých nabízíme odpad vodorovný, šikmý, svislý, vnitřní svislý a Vario odpad. WC koupit o objednat u OBI. Kombi toalety na oblibě s léty neztrácejí. I tento tradiční typ klozetů jde s dobou.


Nabízíme modely s úsporným splachováním, vždy v moderním designu. WC mísa s integrovaným bidetem (2v1) - v zadní části horního okraje wc mísy je instalována bidetová tryska.

Toto řešení je vhodné pro všechny, kteří nemají dostatek místa pro umístění bidetu nebo nechtějí použít samostatnou bidetovou spršku. Pri výbere treba pamätať na umiestnenie odpadu a prívodu vody. Obsahuje nádržku včetně systému. Rimless systém představuje unikátní konstrukci, bezokruhové wc ,. V nabídce naleznete kombi wc i závěsné toalety se spodním či zadním odpadem z materiálů jako jsou keramika nebo litý mramor. Ve výběru vám mohou pomoci naše filtry, do kterých zadáte produkt či materiál nebo si můžete produkty seřadit dle ceny a oblíbenosti.


K toaletám také nabízíme stylová wc sedátka. Samostatne stojace vane. Klasické rovné vane 153.


Predávame závesné wc sety, WC mísy, wc kombi , WC sedadlá, bidety, pisoáre a príslušenstvo k wc mísám. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné pro Vámi zvolenou prodejnu OBI. Všechny uvedené ceny jsou v českých korunách vč.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky