středa 4. března 2020

Nahřívací dečka na krk

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skvěle se hodí k postupnému snižování napětí svalů a úlevě od bolesti či jako zahřívadlo před masáží. Ergonomicky tvarovaná elektricky vyhřívaná dečka na krk a záda.


Velice komfortní, zahřeje Váš krk i záda nejen v zimním období.

Má stupně nastavení teploty. Je vybavena teplotními stupni a odnímatelným ovladačem. Příjemný hřejivý materiál. Impresum Všeobecné obchodní podmínky Prohlášení o ochraně soukromí Právo na odstoupení od smlouvy Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Povlak z jemného fleecu je snímatelný, lze prát na 30°C. Dečka má stupně nastavení teploty a disponuje ochranou proti přehřátí. Vyhřívací dečka je prospěšná na citlivá a ztuhlé oblasti těla. Dečku můžete přikládat i na veškeré části těla, kde je vám teplo příjemné a působí úlevu.


Nahřívací třešňové polštářky prohřejí a uvolní bolavá místa.

Polštářky můžete přiložit na jakoukoliv část těla – bolavé nohy, klouby, svaly, záda, ramena, krk , břicho. Dečka disponuje elektronickou kontrolou teploty, automatickým vypnutím po 90. Kvalitní vyhřívací dečka k prohřívání krku a zad.


Elektrická dečka na krk , ramena a záda InnovaGoods Wellness Care! W výkon - termostat a automatické. Je extra velká a individuálně se přizpůsobí na každé tělo pomocí suchého zipu.


Hřejivé teplo, které hned po zapnutí začne z dečky sálat, vaši bolest zmírní a vám se uleví. Volit můžete ze teplotních s. Jemně prohřívá, uvolňuje svaly, pomáhá zbavit se bolestivých příznaků migrény a ischias. Pohodlná a účinná dečka , ktora je ideálna pre aplikáciám tepla v oblasti okolo krku a ramien. Je veľmi užitočná proti bolesti svalov a kĺbový v oblasti krku, poskytujúce príjemný pocit relaxácie a pohody.


Mäkký fleecový poťah je možné zložitá a vyprať. Polštářky se 1 přírodní náplní z třešňových pecek jsou už po staletí oblíbené jako hojivý obklad na různé zdravotní potíže. Polštáře plněné peckami krásně hřejí a navíc mají příjemný masážní efekt.


Můžete si ji přibalit s sebou na chatu nebo se jí přikrýt při posezení na terase. Vyzkoušejte, jak dobře vám udělá elektrická dečka na krk a ramena InnovaGoods Wellness Care! Pohodlný a účinný způsob, jak v zimě zatočit s pocitem chladu.


Vyhrievacia elektrická dečka českej značky CONCEPT na krk a chrbát.

Hrejivé teplo, ktoré hneď po zapnutí začne z dečky sálať, vašu bolesť zmierni a vám sa uľaví. Pomáha aj pri menštruačných bolestiach. Na výběr jsou nahřívací dečky pro jednopostel nebo dvojpostel. Dále existují také ergonomicky tvarované vyhřívací elektrické dečky, které jsou určeny pro zahřívání konkrétních částí těla.


Jde o speciální pásy, které se přikládají na krk , záda, nohy, nebo zkrátka kamkoliv zrovna potřebujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky