čtvrtek 26. března 2020

Revize elektrických instalací

Nabízíme revize elektro a kontroly elektrických domovních a průmyslových instalací , revize hromosvodů, revize elektrických strojů a zařízení, elektrických spotřebičů a nářadí. Elektro revize odběrného místa k přihlášení odběru u distributora, nebo při změně tarifu. Po odborné práci našich revizních techniků obvykle není nutné znovu pozývat instalační firmu k odstranění běžných závad. Důležitá, přestože jenom informativní je příloha F této normy, která platí pro pravidelné revize.


Revize elektrických instalací.

Podle této přílohy se pravidelné revize elektrických instalací provádějí, aby se zjistilo, zda stav instalace a jejích částí se nezhoršil do té míry, že by se jejich užívání již stalo nebezpečným. Provádíme opravy elektroinstalací a hromosvodů. Vyřešíme a poradíme s probkematikou bezpečnost práce - BOZP a požární ochranou - PO.


Pravidelné revize elektrických zařízení se ve vyspělých evropských zemích též provádějí, a to v souladu s národními normami těchto zemí. Již více než dvacet let se zabýváme vývojem, projektováním, montáží a servisem měřicí a regulační techniky, řídicích a informačních systémů. Lhůta pro provedení pravidelné revize se stanoví z následující tabulky v závislosti na umístění elektrického zařízení v prostoru se zvýšeným rizikem ohrožení osob nebo druhu prostředí v prostoru, ve kterém je elektrické zařízení umístěno.


Intervaly pravidelných revizí jsou vždy na uvážení revizního technika a na druhu prostředí, ve kterém je instalace provedena, významný vliv hraje i stáří elektrické instalace.

Multifunkční přístroje pro revize elektrických instalací EurotestXA Euro set obj. WinREVIZE - program pro revize el. PU 1- Sdružený revizní přístroj pro revize elektrických instalací.


Adobe Reader nebo Foxit Reader. Montáže, opravy , revize a zkoušky elektrických zařízení. Důležitou složkou naší práce je v rámci revizí elektrických spotřebičů a elektrických instalací ochrana zdraví a ochrana klientů před finančním postihem ze strany orgánů Státního odborného dozoru, které mohou vyplynout z neznalosti platných právních a technických předpisů.


Pravidelnými revizemi elektroinstalace snížíte riziko nebezpečí požáru, zničení majetku a také újmy na zdraví. Praze a Středočeském kraji. Pro provádění těchto revizí máme platná oprávnění a osvědčení. Můžeme nabídnout: Dlouholeté zkušenosti revizních.


Po elektro revizi budete znát stav Vašich elektrozařízení. Zajistíme elektro revize objektu v dohodnutém čase se zákazníkem a následné provedení elektro revize elektrických instalací podle předloženého a zákazníkem schváleného harmonogramu. O kvalitě těchto služeb svědčí četné reference našich zákazníků, které naleznete zde.


Projekce elektrických zařízení. Zpracování výkresové dokumentace. Specialisté na elektro literaturu, měřící přístroje, tiskárny štítků a mnoho dalšího.

Cílem elektrorevizí je zajistit ochranu před úrazem elektrickým proudem, požárem či výbuchem, vyvolaným elektrickou instalací. Pro revize instalací používáme jen nejmodernější měřící přístroje firmy METREL. Nejčastěji zákazníci vyžadují například revizi elektrické přípojky pro připojení elektroměru od distributora, revizi bytu nebo společných prostor bytového domu. VN) 5) revizní činnost na el.


Specifikace předmětu této veřejné zakázky malého rozsahu a podmínky jejího plnění jsou dále uvedeny v obchodních podmínkách, které tvoří přílohu č. Předpokládaná hodnota v Kč bez DPH. Měří izolační odpory, zemní odpory pomocí sond a kleští, impedanci smyčky a vnitřní odpor sítě včetně indukčnosti. V případě prachu, vláken nebo polétavých částic může úroveň úklidu ovlivňovat požadavky na revize a preventivní údržbu.


Zajištění drobných oprav a závad v instalaci v průběhu revizí. Dále provádíme služby v oblasti měření a regulace, jako např. Odstranění závad zjištěných při revizi.


V období více než dvaceti let jsme dokončili již mnoho různých instalací. V současné době firma zaměstnává deset elektromontérů pro kvalifikované elektromontážní práce. Pro uvedení elektrického zařízení do provozu je nutné mít k dispozici výchozí revizi elektrického zařízení.


Dodavatel nebo výrobce je povinen předat provozovateli podklady pro nezbytnou následující, pravidelnou revizi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky