pátek 6. března 2020

Půjčovna karavanů brno

Proč trávit dovolenou na jednom místě? Zkuste poznávat různá místa v moderně vybaveném obytném voze, být nezávislí a svobodní. Stačí řidičský průkaz skupiny B. Omlouváme se, z preventivních důvodů po do.


Nutno říct, že menší rozměry karavanů a jejich originální technické řešení budilo velký zájem všech procházejících návštěvníků a my jsme tak měli příležitost zodpovědět spoustu zajímavých dotazů a rozdat skoro všechny podklady, které jsme měli připravené. Skvělá dovolená s obytným autem.

Půjčovna obytných vozů, aut i karavanů Brno. Užijte si dovolenou podle vašich snů! Naše půjčovna vám pronajme obytný vůz nebo karavan za výhodnou cenu! Obytná dodávka za skvělou cenu!


Provádíme také specializovaný servis karavanů - celá Morava a ČR. Nabízíme Vám různé tipy karavanů - rodinné, levné, malé. Věříme, že si z naší nabídky vyberete.


Půjčte si nové obytný vůz nebo karavan německé značky Bürstner a vyražte na svou vysněnou dovolenou! Ve voze i karavanu máte k dispozici kuchyňku, jídelnu, wc, sprchu a lůžka na spaní.

PRODEJ obytných vozů a přívěsů, PŮJČOVNA obytných aut a dodávek, odborný SERVIS karavanů všech značek, MONTÁŽ doplňků, PŘÍSLUŠENSTVÍ pro kemping a karavaning, vybavení pro stellplatz. BARTH Caravan je půjčovna luxusních karavanů a obytných vozů Bürstner v Pardubicích. Karavany jsou pro 4–osob. Vyberte si z více jak vozů a vyražte s přáteli na nezapomenutelnou dovolenou!


Dobrá dostupnost na D Da směr Vídeň. Nejsme obyčejná půjčovna karavanů. Parkování karavanů Brno.


Firma Knaus se již let zabývá výrobou obytných vozů a karavanů Weinsberg, Tabbert, Wilk a doplňkového příslušenství. Jsme spolehlivá půjčovna obytných aut a karavanů s profesionálními službami a zázemím. Patříme mezi největší pronajímatele obytných vozů v ČR. Tato akce patří mezi nejvýznamnější svého druhu, a to nejen v České republice, ale i ve střední a východní Evropě. Každoročně Caravaning nabízí kompletní.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Autobazar Auto Trio, FINASO, s. Dovolená s obytným autem? Jsme půjčovna obytných vozů, aut i karavanů Brno. Z výsledků spokojenosti našich zákazníků jsme se rozhodli, že do naší půjčovny budeme pořizovat výhradně vozidla Sunlight Ta T64. Bazar a půjčovna karavanů Naše společnost se zabývá dovozem a prodejem použitých karavanů z Evropské unie.


Plánujete dovolenou a přemýšlíte, jak si cestu co nejvíce zpříjemnit? Vezměte si dům na kolečkách s sebou!

Naše obytné vozy Vás dopraví k moři, na hory nebo za památkami. Jestliže potřebujete někam odvést, například na zahraniční letiště jsou vám k dispozici naši vyškolení profesionální řidiči, kteří znají situaci v provozu a mají neustálé spojení s dispečinkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky