středa 18. března 2020

Titanový bazénový výměník

Vzhledem ke stále rozšířenějšímu využívání chlorinátorů pro úpravy bazénové vody se zvyšuje poptávka po výměnících z materiálu Titan. Pro nepříznivá prostředí se volí speciální provedení: výměník bez pájky či titanový výměník. Výměník sice bude korodovat, ale pomalým tempem a. Titanový bazénový výměník ve velmi kvalitním provedení anglického výrobce Elecro Engineering. Díky titanovým trubičkám se může použít i pro slanou vodu v bazénu.


Titanový tepelný výměník je navržen zejména pro vytápění bazénové vody nebo vody ve vířivých vanách.

Lze ho samozřejmě použít i jinde: pro podlahové vytápění či vytápění chodníků, ve spojení se solárními kolektory atd. Jsme specialisté na výměníky tepla BOWMAN. Titanové výměníky tepla BOWMAN slouží k ohřevu bazénů se slanou a chlorovanou vodou.


Díky použitému materiálu, Titanu jsou vysoce odolné proti slané a chlorované vodě. Bazénový tepelný výměník s vysokou účinností. Elecro Poolsmart Plus Dotykové ovládání teploty vody. Titanový výměník je opravdovou zárukou mezi výměníky, které vydrží chlor a hlavně slanou vodu.


Pokud chcete titanový výměník , pak chtějte kvalitu a spolehlivost. A to určitě značka PSA z Francie je.

Kvalitní bazénový titanový tepelný výměník je navržen speciálně pro ohřev vody v bazénu, vířivých vanách, rehabilitačních bazénech apod. Jako zdroj tepla lze s výhodou použít klasický kotel (na plyn, elektro, na pevná paliva apod.), popřípadě sluneční kolektory. Udávané výkony bazénových výměníků jsou počítány pro vnitřní nebo pro zakryté venkovní bazény. Správný výkon bazénového výměníku je. Na ohřev vody v bazénu špičkový bazénový titanový výměník G2!


Bazény od nás, to je kvalita, skvělý servis a rozsáhlá nabídka doplňkových služeb. Vnitřní trubičky jsou vyrobené z titanu, takže lze výměník použít i na slanou vodu. Je určený pro ohřev bazénů především se slanou vodou, ale také s klasickým chlorováním. Tepelný výměník lze připojit do topného okruhu kotle,. To nejlepší co si můžete jako bazénové topení k bazénu za své peníze pořídit.


Bazén má cca kubíků a časem bude zastřešen. Prodejcem mi byl doporučen výměník 38kW. To znamená, že předá za hodinu do bazénu 38kW energie ? Je vhodný k mému kotli ? Potřebuji zjistit, jak se správě určí ten správný výkon. Mám slanou vodu a prodejce mi samozřejmě nutí drahý titanový výměník.


Nabízíme široký sortiment bazénů, bazénové techniky a příslušenství! Vyberte si z naší nabídky kvalitních výrobků za výborné ceny!

Pro všechny druhy vytápění. Plynovým kotlem, solárními panely, tepelným čerpadlem. Výkon při teplotě primárního okruhu 90°C – kW Výkon při teplotě primárního okruhu 60°C – kW Výkon při teplotě primárního okruhu 45°C – kW.


Vykon 70kW Nikdy nezkoroduje. Prodávám za zlomek původní ceny. Výměníky z plastu mohou být vhodné pro korozivní média. Keramické výměníky zase pro velmi vysoké teploty.


Grafit má velkou tepelnou vodivost a vykazuje odolnost proti velmi agresivním médiím. Pro optimální přestup tepla je lepší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky