čtvrtek 12. března 2020

Zásuvkový termostat tz 33

Po zapnutí termostatu TZ (zastrčení do zásuvky) se po uplynutí cca min na displeji termostatu zobrazí teplota okolí termostatu a symbol teploměru. Symbol teploměru svítí nepřerušovaně v případě, že je na otočném ovladači zvolena teplota nižší, než je změřená teplota okolí. V p řípadě zvolené vyšší. LCD displej zobrazuje okolitú teplotu. Termostat nenabízí žádné programování, ale nabízí jednoduché ovládání a příznivou cenu.


Zásuvkový termostat tz 33

Na tomto termostatu si jednoduše manuálně nastavíte teplotu, kterou v místnosti požadujete. Nejčastěji je zásuvkový termostat využíván pro topný žebřík do koupelny nebo přímotopný konvektor. Termostat neponúka žiadne programovanie, ale ponúka jednoduché ovládanie a priaznivú cenu.


LED dioda pod displejem ukazuje aktuální stav elektrické zásuvky (sepnuta - rozepnuta). Je napájen síťovým napětím 2V (k provozu není potřeba baterií). Jednoduchý přenosný termostat , žádná složitá instalace.


Vhodný pro spínání přímo. Symbol teplomera svieti neprerušovane v prípade, že je na otočnom ovládači zvolená teplota nižšia, ako je zmeraná teplota okolia. V prípade zvolenej vyššej teploty symbol.


LED dióda pod displejom ukazuje aktuálny stav elektrickej zásuvky (zapnutá - rozopnutá). Termostat zapína a vypína ohrevné zariadenie podľa požadovanej a aktuálnej teploty v miestnosti (vykurovanie na zvolenú teplotu v rozsahu až °C). Je napájaný sieťovým napätím 2V (k prevádzke nie je potreba batérií). Popis produktu Regulus Digitální termostat do zásuvky TZ 33.


Inštalácia termostatu je veľmi. Zobrazení aktuální a nastavené teploty na displeji. Pri funkcii termostatu zapína a vypína zariadenie v závislosti podľa požadovanej a aktuálnej teploty v miestnosti (vykurovanie na zvolenú teplotu v rozsahu až °C). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prodám zásuvkový termostat Thermal Trend TZ -. TZelektronický např. Možnost odběru více kusů. Předání v Plzni, nebo možnost po domluvě předání na trase Domažlice- Plzeň- Praha- Mladá Boleslav.


Zásuvkový termostat tz 33

Inzerát REGULUS TZ zásuvkový elektronický termostat v okrese Nácho cena 300Kč, od Lenka Kubeckova na Sbazar. Popis: , dva kusy, nový nepoužitý. Zásuvkový termostat TZ-zapína a vypína ohrevné zariadenie podľa požadovanej a aktuálnej teploty v miestnosti (vykurovanie na zvolenú teplotu v rozsahu až °C).


Signalizácia zopnutia je indikovaná symbolom blikajúceho teplomera na displeji a rozsvietením zelenej LED. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Nastavitelná teplota 5-35°C, 16(3) A 2V. Osobný odber je opäť obnovený. Ak je to však možné prosíme Vás o voľbu dopravy kuriérom a platbu prevodom, znížili sme pre Vás hodnotu objednávky pre dopravu zadarmo iba na EUR.


Termostat zapíná a vypíná připojené zařízení podle požadované nastavené teploty a teploty v místnosti (rozsah 3-35°C). Instalace termostatu je velice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky