pondělí 9. března 2020

Topítko do akvárií 25w

Topítko EHEIM Thermocontrol 25W. Legendární topítko s nastavitelnou teplotou, moderními technologiemi a nejnovějšími funkcemi. Přesná a velmi snadná obsluha zaručuje nejvyšší úroveň kvality a bezpečnosti. Naprostá většina topítek do akvária na trhu jsou s termostatem.


Nastavíte si tak požadovanou teplotu a topítko se samo spíná a vypíná. Velmi výjimečně je nutná teplota vyšší. V horkých letních dnech můžete použít i chlazení do akvária. Snadno nastavitelná teplota pomocí stupnice v uzávěru. Plně vodotěsné, plně ponorné.


Zapnutí topení termostatem je indikováno svitem kontrolky uvnitř skleněného tělesa topení. Keramická topná tělesa. Vybaveno dvěmi silnými přísavkami. Dobrý den dával jsem vám dotas jaké koupit topítko do akvária s oběmem a půl litru. Chtěl jsem zeptat jestli vadí že jsem od vás objednal topítko s 50w.


Moderní celoplastový ohřívač s termostatem. Kromě topítek jsou další důležité potřeby do akvárií , například čerpadla do akvária. Zobrazit více Zavřít text. Náhradní držák topítka EHEIM 1ks Eheim 1ks. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.


Vybírejte si Akvarijní topítka podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Je to poměrně jednoduché, stačí používat akvarijní topení, které se o tuto činnost postará. V naší nabídce naleznete celou řadu topení do akvária, která zajistí ohřívání vody na teplotu vhodnou pro akvarijní rybičky. Nabízíme samozřejmě i topítka s termostatem, ten se. Toto topítko si kupuji pravidelně kvůli jeho malé velikosti do nano akvárií ke svým bojovnicím.


Při prvním použití si ale vždy raději zkontrolujte - ověřte nastavení jeho termostatu. Pro akvária o objemu -l. Topné těleso s termostatem.


Rovnoměrné, spolehlivé rozvedení tepla je základem optimálního klimatu v akváriu. Po dosažení nastavené teploty se akvarijní topítko automaticky vypne. Umisťují se především do zadního rohu akvária.


Jejich ovládání je snadné- v naplněném akváriu vodou si nastavíme na termostatu topítka požadovanou teplotu a asi po min. Pro naše usnadnění a kontrolu je dobré si pořídit i akvarijní teploměr. Nikdy ale topítko nevytahujeme. Pre akvária o objeme -l.


Rovnomerné, spoľahlivé rozvedení tepla je základom optimálnej klímy v akváriu. Vykurovacie teleso s termostatom zaisťuje optimálnu teplotu v morských a sladkovodných akváriách. Teplotu stačí nastaviť raz a viac sa už nemusíte starať. Možno ho celé ponoriť do vody a je v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky