úterý 17. března 2020

Vrtané studny vysočina

Proto se vrtané studny v posledních letech stávají náhradou složitě a nákladně stavěných kopaných studní. Ve vyjímečném případě, když se vrtaná studna z jakéhokoli důvodu nezdaří zákazník neplatí nic. Provádíme vrtané studny , legalizace studní a nejčastěji působíme v kraji Vysočina , přibližně ve 1km okolí naší firmy, která má sídlo v Polné.


Nabízíme služby v oboru vrtání studní. Vrtané studny realizujeme ve všech krajích.

Není zapotřebí nákladného odvážení zeminy ani jiné terénní úpravy. Přijedeme za Vámi a připravíme všechny potřebné dokumenty pro odvrtání zkušebního vrtu. Zajistíme hydrogeologický posudek, projektovou dokumentaci. Naše firma provádí veškeré studnařské práce, především vrtané studny na prameny spodní vody. Vhodné do míst, kde je předpoklad kontaminace nebo nekvalitní.


Správným provedením technologie vrtu jsme schopni oddělit vodonosné vrstvy tak, aby se vzájemně neovlivňovaly okolní studny. Ceník služeb firmy Artex - Polná.

V ceně čištění studny jsou zahrnuty všechny tyto práce: demontáž a zpětná montáž čerpadla nebo ruční pumpy (v případě nutnosti) vyčerpání studny očištění nadzemní části studny vysokotlakým čističem odstranění kalu ze dna studny vč. Vypracování projektové dokumentace a hydrogeologického posudku vrtané studny. Přihlášení vrtané studny zákazníkem na stavebním úřadě.


Na přání dodáme speciální zhlaví vrtu a zapojení studny , dohodneme s naším instalatérem napojení, montáž čerpadla. Zde je cena odvislá hlavně podle typu použitého čerpadla. Vrtání a kopání studní v kraji Vysočina a okolí. Zašlete nám Vaši poptávku či dotaz, rádi se Vám budeme věnovat!


Vyhloubení vrtané studny. Ověření vydatnosti přítoku vody do vrtané studny. Vypažení po celé délce vrtu. Půjčka je určena pro klienty s pravidelným příjmem.


Proto ji mohou získat i důchodci, studenti nebo maminky na mateřské dovolené. Důležité je mít věk nad let a trvalý pobyt v České republice. Naše studny splňují veškeré hygienické i technické parametry, které je nutné splnit u studní pro odběr pitné vody.


Pro vrtané studny používáme naši vlastní moderní výkonnou vrtnou techniku a vrtáme ve všech typech hornin a zemin dle požadavků zákazníka do max. Zabýváme se vrtáním studní, studnařstvím, vrty pro tepelná čerpadla, stavíme vodárny a závlahové systémy.

Studny , vrtané studny. Jsme schopni zajistit čištění studní. Vyvrtání studny je většinou realizováno během jednoho dne. Po vyvrtání studny provedeme její vystrojení PVC trubkou s atestem na pitnou vodu a uděláme čerpací zkoušku.


Po ukončení vrtacích prací je sepsán předávací protokol ve vyhotoveních, který je podepsán oběma stranami a každá strana dostane kus. Proč volit právě vrtanou studnu. Vydatnost zdroje je řádově vyšší než u kopané studny.


Rychlé provedení (samotné vrtání 1-dny).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky