pátek 27. března 2020

Šamotová vložka 160

Šamotová vložka 160

Komínová vložka EURO Ø 1mm šamotová. Délka vložky je 3mm a její vnitřní průměr 1mm. Skladem Šamotová odbočka 1mm, kolmá. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výhody keramiky: Keramika je velmi čistá, bez usazenin a nekoroduje.


Šamotová vložka 160

CJ Blok - čistící díl 160. Vložky jsou opatřeny celokeramickými hrdly, spojují se spárovací hmotou. Kvalitní šamotové cihly a šamotové desky nabízíme v široké škále tvarů a rozměrů. Prodám pouze celou sestavu. Jejich kvalita zajišťuje optimální funkci komína (hladkost stěn, tepelná odolnost) a jejich pevnost pak zajišťuje bezpečnost v případě vyhoření sazí.


Po dlouhé době prodeje a používání jsme přišli do styku s mnohými výrobci keramických vložek. Používá se pro přímé části komínových průduchů. Výška tvárnice je 3mm.


Šamotová vložka 160

Pro všechny spotřebiče s přirozeným tahem. Odolná proti spalinám, neomezená životnost, velmi nízká nasákavost. Popis: Keramické komínové vložky od Nemeckého výrobcu HART KERAMIK sú vyrobené z najkvalitnejšieho materiálu pre odvod spalín komínových systémov. Sú absolútne odolné voči korózii, a preto ponúkajú extrémne dlhú životnosť.


Hrdlové spojení dlouhých. Používají se pro stavby ohnišť, krbů, pecí. Naše šamotové desky dodáváme v kvalitním provedení a optimálním rozměru. Nedílnou součástí nabídky jsou i spojovací a zdící tmely a malty. Lícové cihly se používají na různá komínová řešení.


Vnitřní rozměr rámečku 260x130mm. Váš internetový obchod. Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke? Vyplňte tento formulár a stlačte tlačítko odoslať otázku. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Tuma Therm KZ TURBO (plynové spotrebiče) naša cena EUR. Velkoobchod se stavebním materiálem. PŘIHLÁSIT SE REGISTROVAT SE.


Základní komínové vložky se vyrábějí o jednotné délce 3mm. K těmto základním tvarům se vyrábějí komínové tvarovky (odbočky) o délce 3mm s variantami - čistící tvarovka (dvířka) a tvarovka zaústění. Schiedel šamotová vložka - délka 330mm 1V systému Schiedel STABIL se používají keramické vložky vyráběné z plastické suroviny v základní délce cm.


Tloušťka stěny keramické vložky je 15mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky