úterý 31. března 2020

Rámový lis

Rámový lis

Použitý stroj se zárukou měsíců. Značkový dřevoobráběcí stroj. Rámové lisy Universální lisovací stroje Feichtner řady RP jsou vhodné pro každou truhlářskou dílnu. Lis umožňuje lepení spárovky, rámů s příčkami a díky patentovanému systému horního excentru, také korpusů nábytku! Například když je skříňka namontovaná na rámový lis , je v průběhu lisovacího procesu možné nainstalovat do zdi hřebíky.


Rámový lis

Moderní lisy na dřevo se vyrábějí nepřetržitě. Z toho důvodu se vyvíjejí i nové technologie a nové materiály, které jsou určeny pro další vývoj lehkých, ohebným a efektivních lisů na dřevo. Nové a použité repasované dřevoobráběcí, stolařské a truhlářské stroje se zárukou. Prodej, výkup a servis dřevoobráběcích strojů, nástrojů a technologií.


LEPENÍ HRANOLŮ SLR Víceučilový rámový lis pro lepení oken, dveří, spárovky a korpusů. RÁMY, DVEŘE, SPÁROVKA, KORPUSY LSU Univerzální lis pro lepení spárovky, hranolků, rámů atd. UNIVERZÁLNÍ LIS NLVálcová nanášečka lepidla NANÁŠEČKA LEPIDLA FX 1Frézka na.


Rámový lis

Nebojte se objednávat naše zboží přes internet, vše je řádně zabaleno aby bylo co nejvíce ochráněno před poničením. Boční trámec s dvěmi manuálními lisovacími jednotkami. Repasovaný rámový hydraulický lis SCM určený k lepení rámových konstrukcí jako rámů oken a dveří. Nalezněte použité stroje z kategorie Lis nebo prodejte své vlastní.


Lis je vybaven košem a lisovací deskou z bukového drřeva. Při práci tak nemusíme přestavovat a přidávat špalíky jako u klasických lisů. Postupným přitahováním šroubu lisujeme na jeden zdvih.


Rámový lis má lisovací šroub umístěn shora. Stojan je možné zriadiť k stene alebo voľne. Lisovacie agregáty uložené na dvojitých guličkových ložiskách, umožňujúcich rýchle prenastavenie. Hydraulické valce ľahko prestaviteľné a rýchlo upínateľné. Je tiež možné priebežné lepenie a lisovacej.


Své využití nalezne v provozovně stavebního truhlářství, stejně jako v provozovně kde jsou realizovány individuální zakázky. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický, rámový nebo ruční. Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy. U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu.


Rámový lis

To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné. Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky. Popis rámového lisu Holzmann VST3Dopravné u této položky bude stanoveno individuálně. MoviesJoy is a Free Movies streaming site with zero ads.


Kompaktní rámový hydraulický lis určený pro stahování rámů, lepení spárovek schodnic a pod. Zařízení je vybaveno centrální rychlopumpou s uzavíracími ventily pro vertikální nebo horizontální přítlaky. Pro vyšší komfort při l. Lis na ovoce rámový ruční šnekový l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky