čtvrtek 19. března 2020

Termostat pt712ei

Termostat pt712ei

Free Shipping Available. Looking For Thermastats? Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay! Unsubscribe from Heat Decor irshop?


Termostat Elektrobock PT7je určen pro regulaci podlahových topení. Je vyroben ve velmi elegantním designu, takže se nebudete muset stydět si jej dát na zeď. Bude se hodit do každého interiéru.


This feature is not available right now. Please try again later. Je vyrobený vo veľmi elegantnom dizajne, takže ho môžete pokojne umiestniť na stenu. Elegantní řešení termostatu s podsvíceným displejem a externím čidlem v designu spínačů VENUS pro podlahové topení. Hodnocení produktu: 1 ().


PT712-EI is a digital thermostat with a room and fl oor sensor, specially designed for electric fl oor heating control. Termostat pro podlahu PT712-EI Termostat pro elektrické podlahové topení s interním i exte. Umožňuje také regulaci podle prostorové teploty (možno rozšířit o externí čidlo pro hlídání teploty podlahy). Prostorový bateriový termostat PTs podsvíceným velkým displejem pro regulaci teploty v domácnostech, kancelářích nebo dílnách. Vlastnosti digitálního termostatu PT22: PTje prostorový digitální termostat s podsvíceným displejem pro automatickou regulaci vytápění.


PT712-EI je digitální termostat s prostorovým a podlahovým čidlem navržený speciálně pro. Pokud navíc zvolíte pokojový termostat bezdrátový, nemusíte jej propojovat s tepelným zdrojem a lze s ním proto dle libosti manipulovat. Pochopitelně se u všech zařízení v této kategorii můžete spolehnout na spolehlivost a zajímavý design, tedy vlastnosti, které jsou příznačné i pro další druhy termostatů v nabídce e-shopu Topenilevne. Díky kombinaci vnitřního a vnějšího čidla umožňuje regulovat: 1) teplotu podlahy (vnější čidlo) - vhodné např. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Termostat PT 7EI , drátový, 230V, digital, nastavení teplot za den, min. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Digitální termostat s prostorovým a podlahovým čidlem PT712-EI. Bezdrátový termostat s čidlem renomované značky Elektrobock. Nabízí možnost programování a podsvícený displej, který vám usnadní práci s termostatem.


SALUS RT310RF Bezdrôtový manuálny digitálny termostat 0-230V SALUS RT310RF. Elegantné riešenie termostatu s podsvieteným displejom a externým čidlom v designu spínačov VENUS pre podlahové kúrenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky