pátek 20. března 2020

Viadrus garde g42 eco 26 kw

The Garde GECO M series boilers are low-emission cast-iron boilers equipped with an atmospheric burner intended for hot-water heating systems with a forced circulation. To purchase this product, please contact our distributor. They are determined for heating systems using the forced water circulation. Kotle řady Garde GECO M jsou nízkoemisní litinové kotle vybavené atmosférickým hořákem určené pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem.


Vysoký spalovací prostor umož ňuje čisté vyho ření plamene. Kč bez DPH 63Kč s DPH.

The boiler exchanger is made of quality stainless steel. Viadrus GARDE GECO , typ 4Z020TH. Moderní stacionární litinový nízkoteplotní kotel s atmosférickým nízkoemisním hořákem a nuceným oběhem topné vody je určen pro vytápění bytů, rodinných domků i větších objektů. V katalogu nemáme podrobnější informace o viadrus garde geco 26.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Dvoj a trojčlánková velikost je vhodná pro rekonstrukce topných zařízení.


Litinový článkový plynový kotel Gnebo GECO atmosferickým hořákem je konstruován pro spalování nízkotlakového zemního plynu.

W - články plynový stacionární kotel do komína. OV 100L Bez trojcestného ventilu - nutné dokoupit jako příslušenství. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Cena produktu bez dopravy Skladem.


Obchod nemá dostatečný počet hodnocení. Tento e-shop nezískal dostatečný počet hodnocení za posledních 9. Nízkoemisní litinový plynový kotel pro topení a ohřev teplé užitkové vody. Nástěnný plynový kondenzační kotel ViaKON - kW s možností připojení externího zásobníku TUV. Dvou a tříčlánková velikost je vhodná pro rekonstrukce zdrojů tepla v samostatných bytových jednotkách, pro. Plynový kotel Garde GECO s ohřívačem vody Bez trojcestného ventilu - nutné dokoupit jako příslušenství.


Elõnyök: hosszú élettartamú öntvény hőcserélő -os szezonális hatásfok HMV előny kapcsolás HMV tartály csatlakoztatható. Nízky obsah škodlivín v spalinách kotla GECO vysoko podkračuje hodnoty smernice Ministerstva životného prostredie Ekologicky šetrný výrobok a spĺňa požiadavky najprísnejších. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. VIADRUS Garde GECO M, typ 2Z010TH.


Hodnotenie produktu:. T Litinové kotlové těleso, ento prospekt je pouze ilustrační a informativní. Elektrické zapojení je připraveno pro připojení externího nepřímotopného ohřívače s přednostním ohřevem teplé vody.

Zásobník o objemu 1l je tepelně izolován polyuretanem a na jeho vnitřní povrch je nanesena dvojitá smaltová vrstva zajišťující ve spojení s anodovou ochranou dlouholetou životnost. Ekvitermní regulace Možností jak zvýšit komfort vytápění s kotlem G( ECO ) je rozšíření o ekvitermní regulaci. Kotle řady Gjsou nízkoteplotní litinové kotle vybavené atmosférickým hořákem určené pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem.


Podstavec kotle HERCULES U ECO - čl. Pokojový panel ecoSTER200.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky