pondělí 30. března 2020

Výroba přírub

Specializujeme se na výrobu a dodávky přírub a potrubních součástí. Hledáte spolehlivého dodavatele širokého sortimentu hotových přírub , klenutých den, trubkových oblouků, redukcí, t-kusů? Potřebujete zajistit pro svůj podnik potrubí vybavená precizními přírubami?


Kontaktujte naši kovovýrobu. Nabízíme výrobu přírub výkonnými obráběcími poloautomaty a vícevřetenovými vrtačkami, s povrchovou úpravou, speciálním zabalením a dopravou. Materiály přírub : S235JR, P245GH, 1.

Rozměry přírub jsou stanoveny v souladu s předepsanými. Vize SENCO Příbram spol. Výroba kulových kohoutů DN až DN 1do PN 16 výroba zpětných ventilů do svislého potrubí DN – DN 30 PN do 40 výroba speciálních armatur dle zvláštních požadavků zákazníka. Potrubní díly výroba a prodej. V nabídce najdete široký výběr trubek, přírub , oblouků, ohybů, přechodů.


Dodáváme T-kusy, redukce, fitinky a šroubení. Zaměřujeme se na kvalitu dodaných dílů. Poskytujeme záruční a pozáruční servis.


Současně zajišťujeme dopravu přírub po České republice i do zahraničí.

Využíváme veřejnou expresní balíkovou přepravu přírub do kg, paletovou přepravu od jedné palety po kamionovou přepravu i přepravu pro příruby větších rozměrů, vše u nasmlouvaných přepravců za výhodné ceny. Dále také zajišťujeme výrobu přírub dle přání zákazníka, výkresové dokumentace, náčrtů i různých druhů atypů - oválné příruby, SAE, čtyřhranné příruby, atd. Jakosti: Zmiňované příruby umíme dodávat ve všech možných, vysoce kvalitních třídách ocelí.


Vyrábíme příruby ploché i úhelníkové z materiálů 1. S2pozinkované nebo lakované. Naší hlavní činností je výroba přírub. Maximální průměr příruby je 2mm. Výroba přírub probíhá v souladu s naší filosofií, do které patří co nejkratší termín dodání.


Záslepky potrubí, svařované tvarovky, příruby, potrubní součásti, T kusy, Y kusy. Výroba průmyslových armatur, přírub , ventilů, odvaděčů, šoupátek, pojistných a redukčních ventilů, kondenzátů, kulových kohoutů, filtrů. Výroba Na přání zákazníka provádíme výrobu a repase dílů pro automobilové a motocyklové veterány, strojní a elektrotechnický průmysl, zemědělskou techniku, modelářství a domácnost. Výroba CPv Jihlavském závodě Bosch CPse skládá z několika dílců, v Jihlavském závodě Bosch (JhP) se nachází výroba těles, přírub , pístů, hlav válce a kompletní montáž.


Příruby jsou vyráběny a dodávány v. Ostatní dílce jsou dodávány z jiných závodů Bosch Diesel, nebo od externích dodavatelů. Výroba je realizovaná pomocí nářadí, které je lehce přenosné v montážním kufříku, jednoduše použitelné a vyžaduje minimální údržbu. Proces výroby se skládá z návrhu jednotlivých prvků, jejich vyřezání, lepení, složení a těsnění přírub. Doposud probíhala výroba na starších strojích.


Se zavedením nového dojde ke zmn technologie výroby. Tato je předmtem studie.

Práce si v prvé řad klade za cíl seznámení s prostředím firmy, ve které jsou příruby kompletovány do celku, a s jejím výrobním sortimentem. Volně kované výkovky pro energetiku, tvarovky přírub a potrubní díly jsou exportovány do zemí EU a Skandinávie. Zajišťujeme volně kované výrobky a zápustkové výkovky pro nejnáročnější odběratele.


Naše produkty jsou využívány v jaderném, automobilovém, lodním i chemickém průmyslu, používají se v důlních nebo těžebních zařízeních, a dalších specifických odvětvích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky