pondělí 26. září 2016

Kachle na kachlová kamna bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Popis: Prodám staré kachle na kamna. V našem e-shopu najdete především bohatý sortiment kachlových kamen a kachlů z naší výroby. Naše nabídka je zaměřena zejména na prodej kachlů naší výroby.


Jako prodejci se specializujeme zejména na prodej krbových kamen z produkce české firmy EUROTEPLO. Dům a zahrada - Kachle kamna bazar.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Jsou schopna vytopit prostor o objemu 1až 2m3. Spotřeba při jmenovitém výkonu je 3. V těchto kamnech použita krbová vložka ABX Oxford. Naše firma vyrábí keramické kachle na kachlová kamna včetně keramických říms, soklů a lavic.

Nabízíme celou řadu vzorů kachlů v různých formátech a glazurách matných i lesklých. Keramické kachle vyrábíme jak klasickým ručním formováním tak i litou technologií. Prodám kachlová kamna na dřevo s bočným kouřovodem, postavená vyhlášeným kamnářem, prakticky nepoužívaná, ve velmi dobrém stavu. Dlouho drží teplo, dá s na nich i vařit či ohřívat vodu. Vhodná zejména na chalupu.


Váha asi 250kg, jen vlastní naložení a odvoz. Rozměry: 97x69x47cm, rozměr podložky 101. Prodám krásná historická kachlová kamna , cca 1let stará, v rozloženém stavu.


Výška kamen je cca 2cm. Některé díly bohužel praské, kovová dvířka zrezlá. Foto v sestaveném stavu není k dispozici, ale odborník si snad poradí, kachle jsou nějak označené. Nejsem schopen posoudit, zda je možné je zp.


Krbová kachlová kamna kW Topován. Krby, pece a kachle na predaj a kúpu v online bazári. Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodam krbova kamna s kachlema ,vymenik,roury ke kominu.


Kachlová kamna Carmen Vás překvapí cenou i kvalitou zpracování!

Jsou pouzivane necely rok,topilo se v nich malo. Ku kachliam je este platna na ktoru. Kotle, kamna a bojlery. Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně.


Při sálavém vytápění kamny nedochází k úbytku záporných iontů v ovzduší, což přispívá k velmi blahodárnému prostředí. Hlavním výrobním programem jsou RUČNĚ MAČKANÉ KACHLE. Topidla postavená z našich kachlů přiznávají ruční práci, vyzařuje z nich dotek lidské ruky. Dom a záhrada - Kachlova pec bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Kategorie Kotle, Kamna , Bojlery - bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky