středa 14. září 2016

Tepelné čerpadlo vzduch voda ivt

Tepelné čerpadlo odebírá teplo z venkovního vzduchu a ohřívá vzduch uvnitř budovy. Zapnúť tepelné čerpadlo na plný výkon môžete aj vopred z domova pomocou mobilného telefónu. Pod povrchem zahrady jsou uloženy plastové hadice naplněné nemrznoucí směsí, která přenáší teplo mezi zemí a tepelným čerpadlem.


Evropská značka kvality Q. Voda je ze studny čerpána do výměníku tepelného čerpadla a po ochlazení vrácena zpět do země. Během let provozu dosáhlo toto tepelné čerpadlo úspory 1.

Kč v porovnání s elektrickým kotlem. Voda je zo studne čerpaná do výmenníka tepelného čerpadla a po ochladení vrátená späť do zeme. Díky neuvěřitelně nízké hladině hluku 40dBA při 1m, patří tepelné čerpadlo IVT AirX mezi nejtišší tepelná čerpadla dostupná na trhu a to díky provotřídní kvalitě zpracování v kombinaci s perfertní zvukovou izolacolací. Technický list ATec IVAR CS spol. Praxou overená životnosť tepelných čerpadiel IVT je cez rokov.


Potom len vymeníte samotné tepelné čerpadlo a kúrite ďalej. V případě děleného provedení (někdy se mu říká „split“) venkovní část nasává okolní vzduch a je většinou umístěna vedle domu nebo na střeše, vnitřní zajišťuje ohřev. I díky tomu je v České republice značka IVT dlouhodobě nejprodávanější na trhu.


Tepelná čerpadla Nibe, vzduch - voda , země- voda , ventilační technické popisy jednotlivých variant.

V současné době je v České republice tepelné čerpadlo instalováno do každého desátého nově postaveného rodinného domu. Více než čtvrtina z těchto tepelných čerpadel nese značku IVT. ZUBADAN se od všech ostatních konkurenčních tepelných čerpadel odlišuje mimořádně stabilním výkonem.


Zabudovaný Plasmaclusterový. Každé kvalitně nainstalované tepelné čerpadlo je vysoce efektivním zdrojem tepla pro Vaši domácnost. Díky tepelnému čerpadlu tak získáte i bezobslužný zdroj zelené energie a na tepelné čerpadlo dostanete i velice výhodnou sazbu elektrické energie , kterou můžete využít v celém domě. Tento systém známe všichni jako systém klimatizací s tím rozdílem, že tepelná čerpadla vzduch - vzduch jsou sestrojena prioritně pro vytápění, mají schopnost reverzibilního chodu a můžou také chladit (klimatizovat), případně odvlhčovat nebo ionizovat vzduch. Střídmější dodavatelé proto s jistotou garantují, že tepelné čerpadlo pracující na principu vzduch - voda v průběhu roku během svého provozu uspoří průměrně polovinu energie.


Nejjednodušší je pak možnost uvést konkrétní úspory na konkrétním případě. Ty by měl mít „po ruce” každý větší výrobce nebo. T epelné čerpadlo vzduch - voda odebírá teplo ze vzduchu a vytápí klasický topný systém ve formě radiátorů, či podlahového topení. Poradíme Vám při výběru Na každý dům je vhodné jiné zařízení, poradíme Vám při výběru tepelného čerpadla.


Ve spotřebitelských testech dosáhlo nejvyššího topného faktoru a. IVT PremiumLine EQ má stabilní výkon – minimální pokles výkonu v zimním období. I zde je ale nutné pečlivě vybírat. Levnější modely mají vyšší spotřebu elektřiny. Díky moderním invertním technologiím jsou všechny klimatizace, které jsou na trhu dostupné zároveň i tepelná čerpadla vzduch vzduch.


To znamená, že čerpadlo bere teplo ze vzduchu pomocí venkovní jednotky a vnitřní jednotka ohřívá vzduch v místnosti.

Jednotka je schopna místnost vytopit velmi rychle a díky funkci. Pokud nevíte, jaké tepelné čerpadlo zvolit. Nižší cena - oproti IVT AIR X - Šetří peníze – vysoký topný faktor COP - Celoroční komfort - klimatizace ve standardu - Propojení chladivem - flexibilní umístění venkovní jednotky.


IVT tepelné čerpadlo vzduch - voda AIR X 50. Právě tato tepelná čerpadla získala v uplynulých letech mnoho ocenění za technické řešení i design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky