středa 21. září 2016

Tepelné čerpadlo pro rodinný dům

Hlavních důvodů, proč využít pro ohřev vody, chlazení a topení tepelná čerpadla je hned několik. V prvé řadě to jsou PENÍZE. Pro vytápění a chlazení rekonstruovaného rodinného domu, bylo využito extrémně tiché tepelné čerpadlo HELIOTHERM Basic Comfort. Koncepce zdroje tepla a chladu Podle původního projektu, měl být v rodinném domě instalován kondenzační plynový kotel s podlahovým topením a radiátory, doplněný klimatizační jednotkou multisplit pro chlazení čtyř místností. Cena tepelných čerpadel pro nový rodinný dům je nižší než pro starší rodinné domy.


Díky tomu, že jsou kvalitně zateplené, mají nové domy výrazně nižší tepelnou ztrátu a proto jim postačí menší tepelné.

Prvním krokem by však mělo být posouzení tepelné náročnosti domu a výběr možností, které by pro jednotlivé technologie přicházely v úvahu. K tomu je nutné započíst i pořizovací cenu a provozní náklady. Teprve potom je možné začít reálně kalkulovat, která z technologií je pro váš dům ta nejvhodnější.


Na tato tepelná čerpadla vám vyřídíme dotaci až 71. Tepelná čerpadla Pro rodinný dům. Jeho cena se vždy bude odvíjet především od ceny vlastní jednotky. Pokud ale vyberete dobře, koupě se vyplatí. Spočtěte si návratnost investice do TČ pro starší rodinný dům do 2m².


Kvalitní výrobci nabízí široký sortiment úsporných vytápěcích systémů.

Naše nabídka zahrnuje mimo jiné tepelná čerpadla se zdrojem z vody, tepelná čerpadla se zdrojem ze vzduchu a tepelná čerpadla vzduch-vzduch. Predstavte princíp tepelných čerpadiel a ich základné rozdelenie. Rodinný dům si o efektivní a zároveň hospodárné řešení vytápění přímo říká! S dotačním programem Nová Zelená úsporám teď navíc můžete celý dům renovovat a zamezit tak tepelným únikům.


Jak získat finální cenu za tepelné čerpadlo pro rodinný dům ? Kolik to celé bude stát? Otázka, které se nakonec nelze vyhnout a často na ní závisí zájem zákazníka. Jak tedy cenu tepelného čerpadla pro rodinný dům vyčíslit? Daň pro tepelné čerpadlo určené pro rodinný dům dnes činí procent. Rozvody jsou zcela identické jako např.


Pro každý objekt se hodí jiný typ tepelného čerpadla. Nejprodávanější je ale buď vnitřní vzduchové tepelné čerpadlo , nebo zemní kompaktní čerpadlo. Kompaktní znamená, že má v sobě integrovaný zásobník teplé užitkové vody a vypadá jako větší lednička se stejnou maximální provozní hlučností. Získává teplo z vody, nejčastěji studny. Je potřeba mít dvě studny – čerpací a vsakovací.


Voda se převádí z jedné studny do druhé přes výparník. Tento způsob se u nás v podstatě nepoužívá vzhledem. Při současném vývoji klimatu je, možnost rodinný dům v letních měsících zdarma chladit, dalším benefitem a důvodem realizovat hloubkový vrt pro tepelné čerpadlo.

Zajistíme Vám správný návrh a projekty pro současné legislativní požadavky. Níže naleznete hlavní parametry, které byste měli zohlednit při výběru tepelného čerpadla pro Váš rodinný dům. Pokryje-li výkon tepelného čerpadla vzduch - voda tepelné ztráty domu, lze u dodavatele elektrické energie požádat o sníženou sazbu pro tepelná čerpadla. Za účelem úspory a vytápění jsme realizovali tepelné čerpadlo v Sokolnici u Brna.


Jaké tepelné čerpadlo bude pro můj dům nejvhodnější? Máme rodinný dům o obytné ploše cca. TUV - elektricky bojler. Nová generace tepelných čerpadel ACOND vyniká nejen vysokou účinností a velmi tichým provozem, ale i krásným designem vnitřní jednotky s malým nárokem na prostor.


Vícegenerační rodinný dům na Děčínsku prošel velkou rekonstrukcí. Je to vidět především na fasádě domu s novými okny a střeše domu. Co však není vidět, a přitom výrazně přispělo ke komfortu užívání domu, je nový zdroj tepla – tepelné čerpadlo vzduch-voda.


Rozhodnutí, proč tepelné čerpadlo , bylo jednoduché.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky