středa 7. září 2016

Oprava kávovaru tchibo

Na výrobky technické povahy (elektrické spotřebiče, elektroniku, apod.) označené logem Tchibo Guarantee poskytujeme tříletou záruku. Délka této záruky je uvedena v poznámce výrobku. U všech ostatních produktů spotřebního zboží poskytuje Tchibo záruku dle zákonných povinností v délce měsíců.


Vzduchotěsné kapsle Cafissimo firmy Tchibo uzavřou aroma a uvolní ho teprve při parním procesu. Tím zůstává plnost chuti čerstvě namleté kávy zachována na několik měsíců až do momentu přípravy kávy.

Váš kávovar Tchibo vyzdvihneme celkom ZADARMO na Slovensku aj v Českej republike prostredníctvom kuriéra DHL alebo SPS (nezabudnite ho bezpečne zabaliť) V prípade záujmu si m. Poptávám opravu kávovaru na kapsle Tchibo cafissimo Classic. Vrčí i když je vypnutý, je nuto ho vyndat ze zásuvky. Asi problém s čerpadlem. Po celkové kontrole a lokalizaci závady na vašem kávovaru , vás budeme obratem kontaktovat a konzultovat postup případné opravy.


Zapůjčení náhradního kávovaru po celou dobu opravy již od 6Kč bez DPH dle typu kávovaru. Každý utorok objavujte v e-shope Tchibo. Objednajte si cez internet z pohodlia Vášho domova!

Když bude nutna oprava v našem servisním stredisku dohodneme se na způsobu předání Vašeho přístroje. Pro předání Vašeho kávovaru bude třeba vypusit vodu z přístroje a odstraňit zbytky kávy. Po příjmu kávovaru do našeho servisu a po zjištění závady, informujeme Vas telefonicky o dalším postupu a konečné ceně.


Do kávovaru vložte kapsli Cafissimo Espresso Caramel a stiskněte tlačítko pro přípravu espressa. Následně jednou zamíchejte, aby se marshmallowny v espressu rozpustily. Napěňte mléko a dejte k ostatním přísadám do šálku.


Ozdobte kávovou lžičkou marshmallownů a podle chuti karamelovým sirupem. Prozradíme vám třeba, jestli lepší kávu uvaří kapslový, pákový nebo automatický kávovar. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kávovar.


Podľa toho, či pijete veľa kávy, alebo si len sem-tam doprajete jednu šálku, sú vhodné rôzne kávovary. Niektoré kávovary sú schopné naraz urobiť niekoľko šálok kávy, iné sa špecializujú skôr na jednotlivé porcie. Takže pri výbere správneho kávovaru zohľadnite želané množstvo kávy, ktorú chcete pripravovať. Opravy a servis na počkanie.


Vaše zariadenia môžeme tiež vyzdvihnúť kuriérom bezplatne. Pozrite si ako celá oprava u nás prebieha krok za krokom. Napriek pravidelnej údržbe sa niekedy nevyhnete opravám Vášho kávovaru.


Vám zaručí rýchlu a kvalitnú opravu.

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Kávovary, presovače a káva Tchibo na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Záruční opravy DeLonghi a Servis kávovarů DeLonghi. S námi šetříte čas i peníze. Domáce kávovary Cafissimo sú v ponuke Tchibo spolu s napeňovačom mlieka.


Kvalitné domáce elektrické spotrebiče. Již se Vám nevyplatí oprava starého espressa a uvažujete o koupi nového? Nákupem novějšího modelu espressa získáte opět plnou záruku, ale také vyspělejší technologie, které připraví Vaši kávu ještě chutnější.


V našem rádci Vám také poradíme jak vybrat espresso, na co nezapomenout a na jaké parametry se. Potom premiešajte, aby sa cukríky Marshmallows rozpustili v espresse. Napeňte mlieko a pridajte ho k zvyšným prísadám v šálke.


Ozdobte čajovou lyžičkou cukríkov Marshmallows, prípadne aj karamelovou omáčkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky