středa 7. září 2016

Nadzemní zásobník na plyn

Instalace veškerých plynových spotřebičů probíhá jako v případě použití zemního plynu, včetně plynové přípojky a plynoměru. Přípojka je napojena na nadzemní nebo podzemní zásobník , který je umístěn poblíž objektu. Zásobník poskytne zákazníkovi PRIMAGAS, který se i postará o jeho servis a pojištění.


Pojem zásobník plynu výstižně označuje příslušné zařízení. Energetický zákon však nenechává prostor pro pochybnosti.

Zásobníkem rozumí podzemní nebo nadzemní zařízení, sloužící k uskladňování zemního plynu v plynné nebo kapalné formě a přímo propojené s plynárenskou soustavou České republiky nebo se zahraniční plynárenskou soustavou. Ušetřete čas s našimi bezúdržbovými zásobníky. Nadzemní zásobník je vhodný tam, kde je dostatek volného prostoru.


Umisťuje se pouze na základovou betonovou desku nebo na betonové patky. Výhodou jsou takřka nulové stavební náklady, nejsou potřeba žádné náročné zemní práce. Zásobníky se umísťují na základový betonový panel, který Český Plyn k. Zásobník je ideální řešení pro vytápění a ohřev vody pro domácnosti a pro vysokou energetickou náročnost provozu vaší firmy.


PRIMAGAS má s instalací zásobníků na propan mnoholeté bohaté zkušenosti.

Nabízíme široký výběr produktů vhodných pro hospodaření s dešťovou vodou. Nadzemní nádoba na vodu je vhodná tam, kde instalace podzemních nádrží a jímek není technicky či ekonomicky výhodná. Zásobník na vodu, nádoby na dešťovou vodu, sudy a IBC kontejnery. Vyberte si vhodné nádrže na LPG podle vašich potřeb: nadzemní nádrž na plyn využijete pokud máte dostatku prostoru k jejímu umístění, polozasypaná nádrž na plyn je ekologicky přijatelnější variantou skladování plynu, podzemní nádrž na plyn pro zajištění minimální viditelnosti zásobníku LPG.


Použití propanu se neomezuje pouze na vytápění samotného objektu, ale lze ho rovněž bez problémů použít například na ohřev vody a vaření. Od klasických teplovodních topných systémů se liší pouze tím, že je třeba mít navíc zásobník na plyn. Ten může být nadzemní nebo podzemní a umisťuje se mimo budovu. Nadzemní nádrže vyrábíme v typizovaných objemech, jsme schopni splnit každé přání zákazníka.


Barevné provedení je nejčastěji bílé, následuje světle zelená barva a barva stříbrná. Přípojka je však napojena na nadzemní , polozapuštěný nebo dokonce podzemní zásobník u domu. Na zásobník o takovém objemu není zapotřebí stavební povolení, stačí ohláška. Prodám plně funkční nadzemní tlakový zásobník v zachovalém stavu.


Nyní byla nádrž využívána pro vytápění. Důvodem prodeje je přechod na jiný typ vytápění. Prodám nadzemní tlakový zásobník v zachovalém stavu s platnou revizí, pasportem a regulátorem plynu. Unikátní zásobník zemního plynu v Lobodicích na Přerovsku spustil nový kompresor za 1milionů korun.


Provoz, který distribuuje plyn na severní i jižní Moravu a stát ho využívá k doplnění výpadku dodávek, tak teď funguje mnohem pružněji.

Nezávislá, lacná a ekologická energia sa nachádza kdekoľvek na Slovensku, aj tam, kde nie je dostupný zemný plyn , a kde by bolo vybudovanie elektrickej prípojky veľmi drahé: volá sa LPG zásobník. Každý rodinný dom s ním môže dosiahnuť mesačnú úsporu v niektorých prípadoch až do. V areálu nadzemní cásti zásobníku jsou umístena zarízení, která se podílejí na úprave a transportu plynu.


Plyn je do areálu zásobníku priveden plynovodem prepravní soustavy Zvestov - Háje, který je napojen na plynovod Veselí nad Lužnicí - Praha. Plyn se cistí od mechanickych a kapalnych necistoty a. MPa, postupně na tlak MPa, výhledově měl být tlak zvyšován až do 1MPa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky