čtvrtek 22. září 2016

Opravy spotřebičů beko

Záruční i pozáruční servis na spotřebiče BEKO. Pro objednání záruční i pozáruční opravy spotřebiče Beko využijte jednu z uvedených možností. On-line objednání opravy spotřebiče.


Poskytujeme záruční a pozáruční servis vestavných i volně stojících spotřebičů BEKO. Opravujeme pračky, myčky nádobí, sušičky prádla, sporáky, vestavné trouby, varné desky, odsavače par.

Jako smluvní partneři pro sevis spotřebičů BEKO procházíme pravidelným. Domácí spotřebiče Beko , to jsou spotřebiče ověřené kvality za přijatelnou cenu. Podívejte se na naší širokou nabídku. Značkový eshop na spotřebiče BEKO.


Na váš e-mail doručíme slevový kupon na slevu ve výši 20- Kč, který můžete využít při nákupu nad 2. Praha a okolí od 50kč. Možnost online objednání.

OPRAVY PRAČEK, OPRAVY MYČEK, OPRAVY SUŠIČEK, Výměna manžety, Výměna čerpadla, Oprava programátoru. Servis a opravy mikrovlnných trub. Autorizovaný krajský servis značky AMICA, Panasonic.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ELOSERVIS. CZ, GLOBALTEK, Zdeněk Mrlína,. Genuine Beko Spare Parts. Order Now For Next Day Delivery! Free Shipping Available.


Nyní Beko dělá další krok do budoucnosti s vylepšením vizuálního jazyka, který spojuje rozsáhlý sortiment produktů Beko s tradičními standardy domácího pohodlí. Tento vizuální jazyk je založen na šesti tónech modré a odráží tak dynamického ducha Beko stejně jako jeho závazek k inteligentním řešením. Opravy domácích spotřebičů Liberec.


Opravujeme také mikrovlnné i multifunkční trouby, varné konvice, roboty a další kuchyňské spotřebiče. Provádíme zejména opravy praček, myček, sušiček a sporáků. Zásilkový prodej originálních náhradních dílů a příslušenství.


Zapojení spotřebičů a jejich likvidace po skončení životnosti. A to jak myčky volně stojící, tak myčky vestavné.

Oproti jiným servisům, nabízíme možnost opravy elektronického modulu, místo výměny celého, většinou dost drahého náhradního dílu, který lze koupit pouze u originálního. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vážení zákazníci, v rámci prevence a snahy zajistit nadále bezproblémové opravy Beko spotřebičů Vás na doporučení obchodní společnosti Beko informujeme, aby jste pro objednání opravy přednostně používali formulář na jejich webových stránkách. Opravujeme myčky následudících výrobců myček AEG, Beko , Blomberg, Electrolux a Zanussi. Na případnou opravu myčky jíné značky se prosím informujte našeho pracovníka. Mimo pracovní dobu můžete využít náš online formulář a sjednat si opravu na Vámi zvolený čas. Oprava, montáž, revize a prodej všech druhů plynových a elektrických domácích spotřebičů : automatické pračky, myčky nádobí, plynové a elektrické sporáky, klasické, sklokeramické a indukční varné desky, plynové, elektrické a mikrovlnové trouby, kuchyňské roboty, mixery, strojky a mlýnky na kávu a mnoho dalších.


Prodej náhradních dílů a příslušenství značek. Sety spotřebičů BEKO na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Nabízíme opravy praček, myček, chladniček, mrazniček a dalších domácích a kuchyňských spotřebičů. Poskytujeme odborné opravy přímo v bytě u zákazníka bez odvážení, disponujeme velkým množstvím dílů skladem a našimi přednostmi jsou rychlá realizace oprav a nízké ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky