čtvrtek 22. září 2016

Renovace jawa

Vítejte na stránkách Vladimírovy renovace. Nedílnou součástí renovací jsou u nás i vozítka Velorex či rikša. Po důkladném zvážení všech výše zmíněných variant je před vámi jen rozhodnutí jak renovaci provést.


Renovace jawa

Dále se tedy budeme věnovat tomu,jak vše probíhá, jak se jednotlivé díly renovují, opravují, repasují a jak je s nimi zacházeno, aby renovace proběhla dobře a efektivně. Hrála ve stovkách československých filmů. Soplehlivá, elegantní, krásná a nejsilnější zástupkyně Jednotné Řady Československých motocyklů.


JAWA Kývačka má spoustu. Věříme, že se Vám zde bude líbit! Uvítáme i Vaše připomínky či nápady. Během prohlídky je důležité sledovat také vhodnost dílů na Váš konkrétní typ motocyklu a jeho rok výroby Po prohlídce všech dílů konečně určíme přesnou cenu renovace motocyklu. Součástí kompletní restaurace nebo renovace motocyklu je i generální oprava motoru.


Renovace jawa

Typ motocyklu Cena kompletní renovace (Kč) Cena kompletní renovace (€uro) Stadion s1 s2 jaweta: od 65. Konečně tu máme hotové video o renovaci mého mustanga. Renovace trvala rok a půl. Byla to spousta práce a nespočet hodin práce a hlavně otázkou peněz, vždyť to znáte.


Specializuji se pouze na renovaci veteránů Jawa 550. Pískování v pískovacím boxu. Celková repase motorů různých typů. Stříkání velmi kvalitních akrylátových autolaků.


Renovace jawa

Kompletní renovace vašeho stroje. Když je trochu času na blbosti. Tato fotogalerie je prázdná. Objednávky a dotazy Doručovací adresa. Tentokrát už na vlastní doméně WWW.


Služby motoservis-ondra. Dále se zabýváme renovacemi pojízdného pracovního stroje multicar M22. Nejsme firma, neděláme práci pro peníze ale pro radost. Zákazníci u nás tento typ opravy vyhledávají nejčastěji kvůli nefunkčnímu dobíjení. Opravy, renovace , GO Dílenské příručky, kompletní návody oprav a renovací.


Prodám 2x jawa 55 vše s platnými TP a novou STK - na roky pokoj. Motorky v původním stavu, žádná velká renovace. Vše psáno na mne, při prodeji dám plnou moc, vy si pak do týdne moto sami přepíšete. Takže teď k tomu, proč jsem tam do toho Tachova vlastně jel.


O motorky jsem se začal zajímat již v dětství, kdy jsem obdivoval tátův původní Pionýr zaparkovaný v garáži. S prvními vydělanými penězi jsem si koupil mojí první moto. Začli jsme obhlídkou stavu, je to Kalif nebo ne?


Renovace jawa

Ovšem přední vidlice komplet z něčeho jiného, použít se nedalo nic (vůbec nic, ani šroubek). Nádrž originál, se silentbloky, ovšem bouchlá na předek takovým způsobem, že se. Zde si můžete prohlédnout zjednodušený postup přípravy povrchu pod chrom a některé ukázky dílů před a po renovaci. Také zde naleznete naši poslední renovaci motocyklu - Jawa 3typ 354. Jsme schopni zajistit kompletní repas od GO motoru až po lak.


Generální opravy a renovace motorů je nejčastější oprava prováděná v našem servisu. V jejich základu je výbrus, oprava klikovky, uložení předlohové hřídele, renovace lamel atd. Rozsah a velikost opravy je vždy po domluvě se zákazníkem. Sortimet dílů na tyto opravy držíme pořád skladem.


Výbrusy válců, výroba pístní sady na předválečné i poválečné motocykly až po ty nynější, sekačky, malotraktory, půdní frézy a kompresory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky