úterý 20. září 2016

Nano čistička vzduchu

Po hodinách práce nanočističky Nanoaircleaner při běžném provozu kanceláře (zahrnující kancelářskou činnost včetně otevírání a zavírání dvěří, pohyb studentů a zaměstanců kliniky) klesla celková koncentrace bakterií ve vzduchu o , celková koncentrace kvasinek a plísní ve vzduchu klesla o. NanoAircleaner zvládají rozložit toxické plyny a další nečistoty organického typu. Díky jednoduché, bezúdržbové a vysoce účinné technologii může čistička vypadat jako obraz, kus designového nábytku či zrcadlo, navíc je velmi tichá a jednoduchá na obsluhu. Nano čističky vzduchu Čističky vzduchu , jejich účinnost, cena a údržba jsou častým předmětem diskuzí nejen mezi alergiky, ale rovněž i seniory, rodiny s malými dětmi, nebo často nemocnými osobami.


Podľa dostupných porovnávaní medzi čističkami vzduchu je práve táto nano-čistička vzduchu celosvetovo najúčinnejšia! Je to perfektná “vecička” – a to VŽDY, nie len v čase ? T ento fotoaktivní filtr navíc nevyžaduje žádnou údržbu či čištění. Nová generace čištění vzduchu pro alergiky pomocí fotoaktivního nanofiltru.


Nano čistička vzduchu Nanocleaner s unikátním systémem likvidace zdraví škodlivých látek, zcela jiná technologie s použitím UVA trubic s velmi tichým chodem. Vzhledem k tomu, že čistička odstraňuje ze vzduchu okem neviditelné částice, které člověk ani jinak nevnímá, je to. Jedna z nejlepších čističek na trhu s patentovanou technologií reakční komory. Na rozdíl od běžných HEPA čističek jsou čističky VirusKiller velmi efektivní v neutralizaci toxických plynů, těkavých organických sloučenin (VOC), virů a bakterií, plísní a hub. Winix Zero Pro patrí do kategórie modelov najvyššej kvality s použitím špičkových technológií.


Vhodná je na zabezpečenie zdravej klímy v domácnostiach alergikov, poradí si aj s veľkými priestormi. Zaťažený vzduch je vždy problémom. Rôzne výpary, choroboplodné zárodky, peľ alebo zlý vzduch po dlhej konferencii v zasadacej miestnosti.


Následkami toho môžu byť poruchy koncentrácie, bolesti hlavy, upchatý nos alebo dokonca astmatické záchvaty. S našim čističom vzduchu môžete tieto problémy hodiť. I v tom najčistejšom prostredí, miestnosti alebo vzduchu sa môžu stále nachádzať viditeľné aj neviditeľné častice a nečistoty, ktoré môžu škodiť nášmu zdraviu či dokonca zhoršiť už existujúce zdravotné problémy.


Nano čistička vzduchu

Tato čistička je určena do větších místností, spolehlivě odstraní prach, alergeny, cigaretový kouř i zápach. Není dobré ji pokládat na zem, prach se sice drží většinou při zemi, ale vy potřebujete, aby byl vzduch vyčištěný kompletně a nejlíp toho docílíte právě zhruba v této výši. Zároveň by kolem ní v těsné blízkosti neměly stát žádné předměty, aby mohl vzduch. U nanočističek vzduchu proudí znečištěný vzduch uvnitř čističky vzduchu nepřetržitě přes sestavu „žebrování s nanočásticemi oxidu titaničitého. Přemýšlíte o tom, že si koupíte čističku vzduchu ? Pak právě vám je určeno tohle video.


INFO V POPISKU Ve videu najdete všechny informace, které budete při rozhodování potřebovat. Filtry v nanočističkách jsou speciální kovové lamely, na kterých je nanesena fotoaktivní látka na bázi TiO2. Automatické ovládání a technologie chytrého odpařování. Tento fotoaktivní filtr navíc nevyžaduje žádnou údržbu či čištění. Zvlhčovač vzduchu Philips bojuje se suchým vzduchem s naprostou přesností.


Rovnoměrně distribuuje zvlhčený vzduch v místnosti, přičemž v porovnání s ultrazvukovými modely se vyznačuje o nižším šířením bakterií. Výber vhodného prístroja by sa mal odvíjať od veľkosti miestnosti - čistička musí mať dostatočný vzduchový výkon. Ionic-CARE Triton Xvyužívá nejúspěšnější koncepce domácích čističek vzduchu na světě.


Díky speciální technologii dokáže likvidovat patogenní bakterie a plísně. Buďte si jisti, že dýcháte čerstvý vzduch. Aplikujeme nejmodernější nanotechnologii, která aktivně ničí COVID-i ostatní virové a bakteriální infekce. Jde o vysoce účinný nano nátěr stěn a stropů. Funguje jako efektivní čistička vzduchu s okamžitým účinkem.


Nano čistička vzduchu

Trvale pohlcuje viry i bakterie a působením světla je ničí. Využívá fotokatalytického jevu. Do této skupiny patří čističky vzduchu se speciálním filtrem, který obsahuje nano částice stříbra – má tedy dezinfekční účinek. Antibakteriální vrstva snižuje riziko přenosu nakažlivých chorob, eliminují však i polétavý prach či roztoče. K dalším, méně častým, filtrům patří např.


Bezúdržbová nano čistička Nanoaircleaner Dřevo. Můžou být vybaveny ionizátorem, který uvolňuje záporné ionty, které jsou schopny vázat na sebe pevné částice. Bionaire s vysoce účinnými filtry, dokáží tyto nebezpečné látky ze vzduchu odstranit s účinností až 9. A navíc ionizátor zabudovaný v čističích dodává do vzduchu chybějící lehké záporné ionty, které působí velmi pozitivně na lidský organismus.


Nano čistička vzduchu

Dochází k filtraci vzduchu , který je následně vyčištěný vypouštěn do prostoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky