pátek 16. září 2016

Detektor uniku plynu

Detektor uniku plynu

Kompaktní detektor plynu určený do prostor bez nebezpečí výbuchu, kde nejsou kladeny požadavky na mechanickou odolnost jako jsou garáže a malé kotelny. Kombinovaný detektor na indikáciu úniku oxidu uhoľnatého CO a všetkých bežne sa vyskytujúcich horľavých a výbušných plynov v domácnostiach. Dalším rizikem je únik oxidu uhelnatého, který vzniká nedokonalým spalováním plynu. Zatímco únik zemního plynu je možné rozeznat čichem, oxid uhelnatý ve vzduchu nelze našimi smysly odhalit.


Proto musíte pro varování před únikem oxidu uhelnatého používat detektor , který vás na nebezpečí včas upozorní. Veľmi ergonomický prístroj na vyhľadávanie úniku plynu pre rýchlu kontrolu plynovodných prípojok s optickým stĺpcovým displejom. Napájení je řešeno pomocí klasických baterií, po jejichž vybití přestává detektor fungovat.


Situaci by rozhodně zlepšila přítomnost adapteru, který by zaručoval trvalý chod. Jestliže ovšem vyžadujete detektor plynu pro zabezpečení obytných prostor, garáže či dílny, jste na správném místě. Všude, kde se nachází zdroj nebezpečného plynu , by se měl nacházet detektor , který únik plynu ohlásí dřív, než vám způsobí zdravotní potíže. Metan, propan, butan, zemní plyn a další plyny – mohou při úniku způsobit spoustu škod.


Detektor uniku plynu

Mějte je hezky pod dohledem. Osobní indikátory plynu určené pro detekci místa úniku plynu , netěsnosti potrubí apod. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie detektor uniku plynu.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Díky 3-stupnové LED indikaci a akustickému výstražnému. Vše, co potřebujete vědět o nástroji pro vysokou spolehlivost při používání všech druhů chladiv, alkanů, hořlavého plynu a topného oleje, má velkou hodnotu v prostředí univerzálních přístrojů. Abyste nemuseli při manipulaci se zemním plynem a propanem podstupovat žádná rizi.


Detektor uniku plynu

Zvuková a svetelná signalizácia prekročenia ALARMU. Vymeniteľný snímač s vysokou citlivosťou. Detektor plynu SEGUGIO Plus. Prítomnosť takéhoto plynu spustí okamžite. Ponúkame vám kvalitné bezdrôtové detektory úniku plynu.


Rychlá, přesná lokalizace úniku plynu : detektor úniku plynu testo 316-spolehlivě vyhledá ve vzduchu metan (CH4), propan(C3H8) a vodík (H2), znázorní na displeji koncentraci, zjednodušeně jako sloupec a při překročení hraničních hodnot spustí alarm. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V oblasti detekce plynů jsou v nabídce společnosti IVAR CS spol. RGD MET a detektor koncentrace oxidu uhelnatého IVAR. Všechny typy detekují koncentraci plynů mnohem nižší, než je jejich nebezpečná úroveň.


Výhodou je možnosť zapojenia bezpečnostného zariadenia na uzavretie prívodu plynu , spustenie automatickej ventilácie zasiahnutých priestorov a varovanie obsluhy alebo akustický alebo svetelný varovný signál. Při poplachu se připojené zařízení vypne a spustí. Autonomní hlásiče unikajícího plynu jsou určené k včasnému varování v případě nebezpečí nebo havárie plynového zařízení. Najdou uplatnění v domácnosti, zejména u plynových kamen, karem a plynových sporáků. V případě detekce jakéhokoliv hořlavého plynu spustí hlasitý alarm.


Prokázání výskytu plynu a lokalizace úniku plynu je možné provést u plynovodů a instalací ve vnitřním a venkovním. Umístění detektoru zemního plynu. Zásadní význam má skutečnost, kam přesně detektor zemního plynu umístíte.


Nejlepším řešením je detektor dát do míst, kde by nemusel být případný únik zemního plynu včas zjištěn. Bezdrôtový detektor úniku plynu - Bezdrôtový detektor úniku plynu , slúži k indikácii úniku horľavých plynov ako sú zemný plyn, svietiplyn, propán, bután a ďalšie) a horľavých výparov. Kromě otrávení také často hrozí výbuch plynu a tam už jde o víc, než o jeden život.


Proč je dobré používat detektor. V dnešní době se o to začíná čím dál tím víc starat detektor úniku spalin a plynu. Ty jsou v mnoha ohledech podobné detektoru.


Charakteristickými vlastnostmi výrobku jsou vynikající stabilita, vysoká citlivost, dlouhá životnost a malé rozměry. Je také vybaven výstupním relé s volitelnou funkcí. Přístroj signalizuje únik plynu opticky a akusticky. Zákazníkům můžeme nabídnout jak přenosné přístroje určené pro servisní nebo revizní pracovníky v oblasti plynárenství, tak systémy a zařízení patřící do kategorie stabilních detektorů plynu namontovaných trvale do hlídaných objektů jako jsou kotelny, garáže, technologické procesy atd.


Na meranie koncentrácie oxidu uhoľnatého (CO) ponúkame ručný detektor KIMO COa CO110. Koncentrácia CO je zobrazená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky