pondělí 12. září 2016

Odtlačný ventil na 2kg pb lahev

Vašem okolí nebo třeba na. Pro připojení je nutná i připojovací sada s regulátorem. Kvalitní ventil PB pro 2kg PB láhev. Výstupní závit W2levý je stejný jako na velkých 10kg PB láhvích.


Ventil na 2kg PB lahev pro RING’O‘ GRILL. Naše webové stránky používají cookies. Pomáhají ke správné funkci stránek a lepšímu uživatelskému zážitku. Technická data: - odtlačný ventil pro př. Zaslání PB láhve není možné, pouze osobní odběr.


Odtlačný ventil je důležitá součástka potřebná pro připojení plynového grilu k dvoukilové plynové bombě. Vratná tlaková láhev pro propan-butanové spotřebiče. Hmotnost náplně kg Výměna lahví na prodejně Rozměry v. Specifikace: Vstupní připojovací. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Odtlačný ventil na 2kg pb lahev

Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Dál už hledat nemusíte! Další Kempování značky Campingaz nakupujte výhodně na lypo.


Dalším dílem, který se na výstupní závit připojuje, je plynový regulátor nebo mbar, případně další regulátory kompatibilní se závitem W 2L. Umožňuje připojení regulátoru nebo redukčního ventilu. Stav skladu je pouze informativní a nemusí vždy úplně přesně souhlasit.


Odtlačný ventil na 2kg pb lahev

Aktualizace probíhá během otevírací doby prodejny automaticky cca každou hodinu. Zboží, které je označené jako na objednávku, může být na prodejně již fyzicky, ale nemusí být ještě naskladněné v systému. Naopak zboží v eshopu uvedené jako.


Lahev PB 2kg objednejte v eshopu přímo od specialisty na náhradní díly Lahev PB 2kg MOTOTECHNA = Praga, Tatra, Avia. Príslušenstvo ku grilom Campingaz odtlačný ventil na 2kg PB láhev. Redukce se nejprve našroubuje na. Pokud nemáte plynovou láhev PRIMAGAS, můžete ji získat na prodejních místech. LPG, který si zakoupil a za.


Jednocestný uzavírací ventil k 2kg propanbutanové lahvi s výstupním závitem W28L S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Je vyroben z velmi kvalitní mosazi, disponující závity s přesným stoupáním pro snadnou fixaci lahve i hadice. Kč, pouze na ProMistry.


V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13. Kč s rychlým doručením. Celý popis a technické parametry. Výprodej Doprava zdarma Sleva:- Výprodej Doprava zdarma.


Odtlačný ventil na 2kg pb lahev

Skladem 4Kč Původní cena 47. Detailní popis produktu MEVA – jednocestný ventil PB W 2L – nástavec na 2kg láhev.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky