pondělí 5. září 2016

Odstranovac starých nátěrů

Pro dokonalé odstranění starých nátěrů , nežádoucích skvrn od barev, laků a graffiti je určen vysoce funkční odstraňovač CP Remover. Jelikož odstraňovače obsahují těkavé látky, nesmí se s nimi pracovat za vyšších teplot a na slunci, neboť se tím snižuje jejich účinnost. Při nanášení odstraňovače a seškrabávání starých nátěrů je třeba se vyvarovat stříknutí do oka nebo potřísnění pokožky. Při práci je vhodné používat gumové.


BARVOŽROUT je vysoce účinný moderní univerzální gelový odstraňovač olejových, syntetických, epoxidových, polyuretanových a disperzních nátěrů z kovových, dřevěných i betonových podkladů. Velmi dobře čistí od všech uvedených barev použité štětce (jednoduše na hodin vložte do gelu a druhý den jsou jako nové).

Mohlo by Vás také zajímat. Odstraňovače starých nátěrů - Nejlevnější barvy laky u nás. Je vhodný na odstraňování olejových, alkydových, disperzních, syntetických, nitrocelulózových a dvousložkových nátěrů. Pracovní postup:Nanáší se jemným štětcem s. ODSTRAŇOVAČ STARÝCH NÁTĚRŮ P je moderní gelový odstraňovač s vysokou účinností a univerzálním použitím. P odstraňuje nátěry na bázi vodouředitelných disperzí, olejových, syntetických, nitrocelulózových, dvousložkových epoxidových a polyuretanových nátěrových hmot z kovových, dřevěných i betonových podkladů.


Roko odstraňovač starých nátěrů na kov 1L. Odstranění starých nátěrů a omítek se syntetickým disperzním pojivem z fasád až na soudržný podklad z minerálních omítek, přírodního i umělého kamene, režného zdiva. Odstranění skvrn od barev a probarvených omítek z přilehlých ploch fasády, jako jsou betonové dlažby apod.

Vůči vrtačce je ovšem prašné broušení nešetrné, pro dlouhodobé používání k odstraňování nátěrů proto vrtačka příliš vhodná není. Zvláště při odstraňování silných vrstev je velmi účinné uvolnění starých nátěrů pomocí horkého vzduchu nebo plamene. Chemický odstraňovač starých nátěrů (barvožrout) – zkušenosti 20.


Vynikající, razantní odstraňovač starých nátěrů. Odstraňuje rychle a spolehlivě barvy a laky všech druhů, také ohořelé barvy, zaschlá lepidla, zaschlé těsnící hmoty, mazací prostředky, tuky, pryskyřice, asfalt atd. Proniká hluboko do podkladu aby ho důkladně odstranil od podkladu, aniž by základní materiál nějak. Pokud máte na povrchu více vrstev, postup opakujte. Prostředek vhodný pro odstraňování starých nátěrů na bázích olejových, nitrocelulózových, syntetických, asfaltových, chlórkaučukových, akrylátových a alkydových disperzí, jakož i nátěrů latexových, vhodný pro odstranění silné lakové vrstvy i vícevrstvých nátěrů.


Přípravek začíná obvykle působit během. Použití Používá se k odstranění omítek a nátěrů s orga-nickým pojivem ze silikátových podkladů nebo základních vrstev vnějších tepelně izolačních kompozitních systémů. Popis K čemu je určen Natrima odstraňovač starých nátěrů ? Pokyny pro bezpečné zacházení P1Uchovávejte mimo dosah dětí.


P2Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Jak revitalizovat venkovní dřevěné povrchy? Všechny venkovní dřevěné povrchy potřebují pravidelnou péči.


Pokud je údržbový nátěr aplikován včas, není kromě omytí povrchu před nátěrem zapotřebí žádných zvláštních přípravků či pomůcek. I tak je třeba nějakých štětcem nebo starým kartáčkem tu barvu v louhu odmývat. Nejlepší zkušenosti mám s Agama odstraňovačem starých nátěrů , resp.


Latex není savý, a tak by po něm nátěr stékal.

Zbytky těchto nátěrů vystoupí na povrch dřeva, kde je možné je odstranit. Gelové složení zajišťuje, že nanesený přípravek nestéká a nevysychá, takže je možno jej nechat působit dlouhou dobu, v. Je vhodný k odstraňování starých a zvětralých ošetřujících penetrací na všech druzích dřeva včetně exotických. Extra razantní gelový odstraňovač starých nátěrů a lepidel, bez Metylchloridu.


Velice efektivní, s velmi rychlou účinností. Gelová forma proniká hluboko do starého nátěru, naleptá jej a nátěr je poté snadno odstranitelný špachtlí. Popis produktu: Prostředek na odstraňování omítek a nátěrů s organickým pojivem.


Vhodný také pro odstranění nechtěného ušpinění. Běžně se používá na odstraňování starých nátěrů z překližek, laťovek, dřevovláknitých a dřevotřískových desek, tenkého plechu, skla a různých umělých hmot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky