pondělí 5. září 2016

Vzduchová clona nad dvere

Clony řady COR jsou určeny pro trvalou instalaci nad vstupy a dveřmi do výšky m, minimální výška umístění je m. Clona musí pokrýt celou šíří otvoru. Zabraňujú tak výmene teplého a studeného vzduchu medzi interiérom a exteriérom. Vzduchová clona nad dvere.


Pomáhajú tiež znižovať spotrebu energie na vykurovanie interiéru.

Naopak v letnom období, kedy sú objekty klimatizované, zabraňuje prenikaniu teplého vzduchu dovnútra. Takto vytvorená vzduchová bariéra šetrí energiu a minimalizuje prienik prachu, nečistôt a hmyzu do budovy. V zimě omezuje vzduchová clona pronikání chladného vzduchu zvenku, v létě pak úniku klimatizovaného vzduchu ven z budovy.


Kromě značných energetických úspor přinášejí vzduchové clony i jiné výhody a těmi. Ideální je, jestliže vzduchová clona umožňuje nastavení i po montáži v závislosti na skutečných podmínkách v místě instalace a. IOTA - Studená vratová clona Vratová clona IOTA využívá výkonné axiální ventilátory, které jsou zabudované do metrových segmentů s tlakovým difuzorem. V zime zamedzuje vzduchová clona.

Užití vzduchové clony je vhodné především do komerčních prostorů, kde je vyšší návštěvnost lidí a je zde tak potřeba vytvoření vzduchové bariéry jež udrží požadovanou teplotu. Každý elektrický výměník tepla se vyznačuje vysokými provozními náklady. Vodní clona u dveří, z tohoto hlediska je výhodné, protože to může být připojen přímo k topný okruh. Efektivita provozu a nedostatek škodlivých vlivů na životní prostředí - důležitých výhod tohoto typu.


Dverové clony sa inštalujú spravidla nad brány alebo. RDS je ideálne riešenie pre karuselové dvere. Nerezové dverové clony Corinte sú určené do budov, kde je zásadný dizajn a sú všeobecne architektonicky náročné, napríklad banky, hotely, reštaurácie apod. Clony je možné inštalovať horizontálne nad dvere alebo vertikálne vedľa dverí podľa možností priestoru. Zľavy navšetky diely ARO10-ARO2nad 50€ , nad100€ nad 200€ nad400€ zľava sa vťahuje na diely čo su skladom!


Vchodové striešky nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Klimatizácie od japonského výrobcu Daikin majú dlhú tradíciu. Na rozdiel od iných výrobcov si Daikin všetky komponenty do klimatizácii vyvíja a vyrába sám.


Práce poblíž průmyslových vrat je často spojována se zimou a průvanem. Vysoce účinné vzduchové clony FRICO pomáhají významně zlepši pracovní prostředí. Svojou šírkou by mala odpovedať šírke vstupných dverí či otvoru.

Optimálna výška pre umiestnenie je m. Prúdenie vzduchu je nastavitelné podľa montáže až o 90°. Jednotky sú ur čené predovšetkým na montáž nad dverami (horizontáln a pracovná pozícia) do výšky ~ 5m. Napříkla pokud je vzduchová clona nainstalovaná jeden metr nad horní hranou dveří, střední rychlost proudu je v úrovni horní hrany dveří přibližně poloviční. Vzhledem k tomu, že pokles střední rychlosti proudu není lineární ztratí se při takové instalaci nejlepší clonící vlastnosti nad cloněným otvorem, kde.


Automatická regulácia teploty a funkcia detekcie otvoreného okna zaistia perfektnú teplotu. Tepelné vzduchové clony pro umístění ke dveřím, zabraňující přílivu studeného vzduchu do interiéru. Lineární posuvné dveře.


Automatické lineárně posuvné dveře nachází uplatnění jako vstupní i jako interiérové dveře všude tam, kde je vysoká frekvence průchodu osob nebo je potřebný bezbariérový přístup, splňují i požadavky na vysokou exkluzivitu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky