čtvrtek 29. září 2016

Regulační ventil na propan butanové hořáky pb

Regulační ventil slouží k regulaci výkonu při zapalování, umožňuje nastavení. Pro spojení hadice hořáku s tlakovou lahví PB slouží regulátor tlaku. Plynový hořák na propan butan , prodej opalovacích souprav MEVA. Plynové hořáky na PB jsou mobilní, odolné a výkonné zdroje tepla.


Tento regulační ventil užitný pro profesionální pracoviště. Nabízíme i náhradní díly jako manometry, těsnění, redukce, vstupní matice atd.

Hořáky na propan butan. ND Třícestný regulační ventil Foker T. R-spekt Termo návlek na 10kg PB láhev. Termo návlek R-SPEKT je výhradně určen pro uložení 10kg propan - butanové láhve standardní velikosti o přibližných rozměrech 590×300mm.


Rozměr samotného termo návleku je cca 6× 3mm (výška x průměr). Redukční ventil propan -butan GCE PB s pojistkou, bez manometru. Propan -butanový hořák na letování PB hořák letovací.


Regulátory a ventily na propan -butan slouží k redukci tlaku plynu z láhve na požadovaný tlak spotřebiče. Na výkonnější hořáky používáme větší regulátory, které propouští vyšší tlaky.

Pro vařiče postačí menší regulátor okolo mbar. Na propan butanové láhve 2kg je potřeba našroubovat ventil , kterým. Od prestižního italského výrobce FOKER.


Italská společnost FOKER s. Až na výnimky všetky plynové spotrebiče je nutné pripojiť k LPG zdrojmi (najčastejšie k PB fľaši) cez regulátor tlaku plynu. Zdrojem energie těchto hořáků je plyn, nejčastěji propan -butan. Stavební hořáky se používají při izolatérských a asfaltských pracech jako je lepení ipy a další stavební práce.


Umožňuje připojit spotřebiče na regulovaný tlak. Součástí balení jsou i dva kusy svěrek pro práci při broušení. Letovací, na pokládku lepenky, opalovací.


Tlakový regulátor je vhodný pro LPG izolatérské, pájecí, nahřívací hořáky či pro středotlaké spotřebiče s provozním tlakem - bar (přímé připojení na LPG tlakovou láhev). Regulátor tlaku na propan -butan je ukončen trnem, na který lze jednoduše nasadit hadici a utáhnout ji hadicovou sponou. Druhý konec se našroubuje na 10kg láhev. V případě potřeby ho lze našroubovat na ventil s výstupem W 28L na 2kg láhev pro připojení nízkotlakých vařičů.


Až na výjimky všechny plynové spotřebiče je nutno připojit k LPG zdroji (nejčastěji k PB lahvi) přes regulátor tlaku plynu. Regulátory či ventily na propan butan slouží k redukci tlaku plynu z láhve na požadovaný tlak spotřebiče. Na hořáky potřebujeme větší regulátory, které propouští vyšší tlaky. Na kg propan butanové láhve je třeba našroubovat ventil , který následně spojíme se.


R-Spekt Termo návlek na 10kg PB láhev.

Plynové nářadí jako jsou hořáky izolatérské, pájecí apod. PB lahvi bez regulátoru tlaku plynu, nutný je pouze vhodný jednocestný ventil. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Nechceme, aby zákazník, který nám vkládá důvěru tím, že nakoupí Ventil PB -levý závit W 21.


Nepostradatelný při pájení měděných trubek. Přesně a důkladně vyroben, má výměnné trysky a rukojeť s regulací plynu. Dodáván se klíči k výměně koncovek.


Pečeť na ventilu lahve může mít podobu fólie nebo plomby. Nová velká láhev PB měla v létě na střeše. LPG lahev plněná PB směsí Anebo B.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky