úterý 6. září 2016

Sony xperia z3 compact prasklé sklo

Free Shipping Available. Check Out ZCompact Xperia on eBay. Fill Your Cart With Color today! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Sony xperia z3 compact prasklé sklo

Our range of accessories are designed with performance, style and convenience in mind. Oprava se provádí výměnou předního LCD panelu s dotykovým sklem. Po opravě nedáváme záruku na voděodolnost, tak jako jiných servisů.


Ondřej Vémola Rozbitesklo. Sony Xperia ZCompact dotykové sklo. Sklíčko displeje telefonu je tak díky tvrzenému sklu dobře chráněno. Tvrzené ochranné sklo je velice odolné proti poškrábání. Omezuje odlesky a otisky prstů.


Tvrzená skla pro mobilní telefony) Hodnocení produktu:. Tvrdost skla je 9H, což z tohoto skla dělá absolutní špičku. Je velmi pevné a tenké, tloušťka skla je 33mm.


Skla jsou vyrobena přesně na daný typ telefonu a. SONY ZCompact výměna displeje, SONY Xperia ZCompact displej, SONY Xperia ZCompact prasklé dotykové sklo , SONY Xperia ZCompact prasklý displej , SONY Xperia ZCompact výměna baterie Vytvořil: Mgr. Ochranné tvrdené sklo s veľmi jednoduchou údržbou a ľahkým čistením. Ochráni obrazovku Vášho telefónu pred ostrými predmetmi ako sú nože, kľúče a podobne. Jedná sa o tenučké, priehľadné sklo , ktoré sa aplikuje na displej smarfónu rovnako, ako obyčajná fólia. LCD je OK, digitizer je prasklý a nefunguje (lze vyměnit) V krytu jsou osazené reproduktory a zdířka pro sluchátka.


Sony xperia z3 compact prasklé sklo

Kryt je velice zachovalý. Na jedné straně nejsou boční výplně - ty se přendavají i na nový kryt. Tvrzené sklo 9H je novinkou na českém trhu, sklo je ultra slim tenké mm. Snažíme se nabízet tvrzená ochranná skla od několika výrobců, abyste si mohli vybrat pro Vás to nejlepší. Jak poznáte, že se Vám rozbila dotyková ploch.


Máme pro Vás jednoduché řešení, které Vás zbaví Vašeho problému a obav. D taky taky stejný problém. Prasklé sklo na zadním krytu Zcompact. Od takového výrobce jako je Sony ,by se mělo očekávat aby přistupoval k reklamacim poněkud jinak,když ví,že chyba je na jejich straně. Svolávací akce by měla být u renomovaných výrobců samozřejmostí.


Sony xperia z3 compact prasklé sklo

Takovým způsobem nás akorát odradí a odsunou ke. Před aplikací ochranné folie musí být displej zařízení důkladně vyleštěný. Sklo je navrženo přesně na míru daného zařízení, je plně transparentní a disponuje speciální vrstvou, která chrání před otisky prstů a nečistotami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky