úterý 27. září 2016

Oxid siřičitý bezpečnostní list

Oxid siřičitý SIAD Czech spol s r. Zajistěte dostatečné větrání. Pro laboratoře, laserové aplikace atp. ES v platném znění PODMÍNKY PRO ODSTRAŇOVÁNÍ 13.


Metody nakládání s odpady Nevypouštět do atmosféry.

Vhodná hasiva: pěna vhodná k hašení alkoholu, práškový hasicí prostředek, oxid uhličitý. Oxid uhelnatý SIAD Czech spol s r. Nevhodná hasiva: plný vodní proud. Chemická stabilita: za doporučených skladovacích podmínek stabilní. Pro každý plyn a směs poskytuje SIAD příslušný bezpečnostní list, který obsahuje informace o manipulaci, skladování, preventivních opatřeních, nouzových opatřeních a první pomoci.


Reaktivita Látka je nehořlavá. SUchovávejte mimo dosah dětí. SUchovávejte odděleně od potravin, nápojů a krmiv.

Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. BEZPEčNOSTNí LIST podle nařízení (ES) č. Název výrobku Hydroxid amonný čistý. Pokyn týkající se okamžité lékařské pomoci a zvláštního ošetření Žádná informace není k dispozici. Metody a materiál pro omezení úniku a pro čištěn.


REACH), ve znění nařízení komise (EU) č. Jestli nenajdete bezpečnostní list, který potřebujete, neváhejte nás kontaktovat. ODDÍL 5: Opatření pro hašení požáru 5. Vznikající oxid siřičitý je třeba srazit k zemi proudem vody a je vhodné stát na návětrné straně. Používat pomocných přístrojů odolných proti kyselinám. Vhodné hasiva Voda, pěna, oxid uhličitý, prášková hasiva. Zvláštní ochranná výstroj Použít v ohrožených prostorách dýchací přístroj nezávislý na okolním.


Další informace: Literatura neuvádí. Omezování expozice Dodržování obecných bezpečnostních a hygienických opatení, nejíst, nepít, nekouř řit. Po omytí pokožky teplou vodou a mýdlem preventivně ošetřit reparačním krémem. CLP AL Air Liquide CZ, s.

Zpracování sirných rud Sirné rudy barevných kovů, např. Obchodní označení:Thiosíran sodný pentahydrát (pokračování strany 1) 35. Z1) Ochrana očí a obličeje: ochranné brýle, případně obličejový štítek. Nahrazuje verzi ze dne: 21. CLP) Datum vydání: í î. EZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení (ES) č. Otrava pouze v případě požití většího množství.


Obecně sulfonyl močoviny vyvolávají závratě, letargii, pomatení, kóma aj. Zvláštní nebezpe čnost vyplývající z látky nebo směsi Specifická nebezpečí při hašení požáru : Při požáru vznikaly nebezpečné rozkladné produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky