úterý 20. září 2016

Teploměr do vany

Provozovatel webu Tovega Grand s. Teploměry do vany , Kočárky Hračky Karlov s. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Díky tomuto veselému teploměru nyní snadno změříte… Rychlý náhled.


Kč (2Kč s kódem SLEVANAVSE) Extra sleva.

Mořský koník se pohybuje na hladině a umožňuje snadné čtení zjištěné teploty vody. Vhodné pro ty, kteří upřednostňují tradiční teploměr , který nevyžaduje pravidelnou. Malá miminka mají citlivou kůži a snadno se může stát, že je při koupeli opaříte, nebo je naopak budete trápit ve studené vodě.


Elektronický teploměr do vany - ŽÁBA. Hravý pomocník při koupání, který bude mít trvalý dozor nad teplotou… 1Kč – 1Kč v obchodech Porovnat ceny. Vybírejte si Vodní teploměry podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Doporučenou teplotu pro koupání miminka hravě ohlídá praktický pomocníček teploměr do vany. Koupání bude zábava, když bude miminku ve vodě tak akorát. Na koupání se bude těšit miminko i vy.

Safety 1st Digitální teploměr - žabka. Další nepostradatelnou pomůckou pro péči o dítě, která nesmí ve Vaší výbavičce chybět, je kvalitní dětský teploměr. Zákazníci nejlépe hodnotí značky Canpol babies, Chicco a Bébé-Jou.


Díky velké stupnici můžete jednoduše přečíst hodnotu teploty. Díky lehké konstrukci se teploměr vznáší na hladině. Dětský teploměr do vaničky Akuku.


Je vyroben z kvalitních a bezpečných materiálů. Stav Doporučené Běžné zboží (18) Novinka Akce Náš tip Dop. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo.


Náš digitální teploměr do pokojů a do vany s technologií Closer to Nature poskytuje rychlé a přesné měření teploty, které pomáhá udržet dítě v pohodlí během koupele a spánku. Jedinečně navržený ve tvaru hvězdičky, tak, aby se vešel do vašeho dětského pokoje nebo koupelny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Díky teploměru do vody pro miminka budete vždy vědět, kolik má voda stupňů. Maminky vědí, že teploměr do vany stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Měří teplotu vody v lázni jednoduchým a bezpečným způsobem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Suavinex teploměr do vany - bílý.


Ideální pro každodenní péči o děťátko. Zaoblený tvar předchází poranění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky