pondělí 5. září 2016

Stacionární plynový kotel viadrus

Kotel používa jednostupňový plynový ventil s možností ručního nastavení požadovaného výkonu v rozmezí ~ 1 jmenovitého výkonu. Při výběru vhodného plynového kotle je třeba si především rozmyslet, jestli chceme plynový kotel pouze na vytápění nebo i na ohřev teplé vody. Kotle jsou určeny pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem pro topení a ohřev TUV.


Podle toho volíme typ i maximální výkon plynového kotle. Vybrané verze jsou zařazeny do Kotlíkových dotací a splňují EKODESIGN.

Opatřen je atmosférickým hořákem určeným pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem. Dále vám doporučujeme, abyste si při nákupu tohoto zboží (zejména při nákupu prostřednictvím internetu) ověřili například podle výrobního štítku, pro který trh je výrobek určen. Elektrické zapojení je připraveno pro připojení externího nepřímotopného ohřívače s přednostním ohřevem teplé vody. Viadrus GARDE GECO M - kW - 3. Kotel je vyráběn ve výkonu od 9do 3kW.


Model využívá atmosférický hořák a je určený pro takové teplotní systémy, které jsou založeny na nuceném oběhu média a nepřímotopném ohřevu vody v zásobníku.

Pokud se chystáte pořídit plynový kotel , nejdříve se rozhodněte, kam jej hodláte umístit. Stacionární plynové kotle bývají nejčastěji umístěné v koupelně - většinou postavené na zemi. Kompromisem mezi stacionárním plynovým kotlem a kondenzačním plynovým kotlem je stacionární kondenzační plynový kotel , který kombinuje výhody obou typů. W, stacionární plynový kotel , pro tlakový hořák, s elektropanelem, osazen regulací RZ 2 bez hořáku.


Plynové kotle se dají třídit do různých kategorií. Výměník kotle je vyrobený z kvalitní nerezové oceli. Stacionární kotle jsou ale levnější a zákazníci si velice pochvalují jejich dlouhou životnost.


Kotle jsou vyráběny v různých barevných provedeních: bílá, černá, červená, stříbrná. Plynový kondenzační kotel s účinností až 1, který je vybaven zabudovaným litrovým zásobníkem teplé vody. VIADRUS Kje řada nástěnných kondenzačních kotlů. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Velmi kompaktní stacionární kondenzační kotel Logano plus GB212. Vyznačuje se vysokou účinností spalování a nízkou teplotou spalin. Kotle řady Garde GECO M jsou nízkoemisní litinové kotle vybavené atmosférickým hořákem určené pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem.


Novinek představil hned několik (přečtěte si zde).

Výhodou plynových kotlů je jejich snadná obsluha a pokročilé programovatelné nastavení. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Dle mého názoru je však v důchodovém věku a mne čeká výměna.


Podle výhodnosti spalování paliva volíme pak příslušný zdroj tepla. Tyto ocelové teplovodní průtočné kotle na zemní plyn jsou určené k ohřevu otopné vody v soustavách ústředního vytápění v bytech, rodinných domech, rekreačních zařízeních, provozovnách, dílnách atd. Kotle plynové - BAXI, JUNKERS, ARISTON, PROTHERM. Nástěnný plynový kondenzační kotel ViaKON - kW s možností připojení externího zásobníku TUV.


Z020TH kotel plynový stacionární. Dále pak kondenzační a plynové kotle , akumulační nádrže, ohřívače vody, krbová. Komín - Při volbě kondenzačního kotle není komín v jeho pravém slova.


Vás připravila soutěž o nástěnný plynový kondenzační kotel NAOS na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky