pátek 9. září 2016

Lapač střešních splavenin dn 100

Lapač střešních splavenin dn 100

Výrobek je určen pro odvod dešťových (povrchových)vod do kanalizačních systémů vně budov. Taktéž umožňuje připojení okapových svodů. Univerzální lapače střešních splavenin. LAPAČ STŘEŠNÍCH SPLAVENIN - GAJGR DN 1-1s pohledovými díly z litiny - VÝPRODEJ: Ks: 6. Přečtěte si více informací.


Lapač střešních splavenin dn 100

Litinový lapač střešních splavenin Geiger DN125. Vyjímatelná vírová přepážka součástí. Vyrobeno z polypropylénu. Pokud chcete poslat dotaz k produtku, stačí vyplnit níže uvedený formulář. Pro instalaci vně budov.


Vpusť strešný HL plastová HL 6DN 100. Svoju objednávku si u nás taktiež môžete vyzdvihnúť. Je to inovovaný lapač střešních splavenin CR10 který je vyroben z mrazuvzdorného a nárazuvzdorného polypropylenu (PP). Pokud máte u nás účet, přihlaste se prosíProblém s přihlášením. Společnost VLČEK SOLUTION s. V Geigeru se nedrží voda, v zimních měsících nehrozí problém se zamrznutím.


Odtok Geigeru je v průměru 1až 1mm. Dešťovou vodu můžeme kromě venkovních aplikací, jako je zalévání zahrady či umývání auta, použít také uvnitř domu, a to zejména pro splachování WC a p. Výrobek s otáčivým kulovým kloubem 360° na odtoku (plynule stavitelný od 0°-90°), s košem pro zachytávání nečistot. Všechny položky formuláře jsou povinné.


Dopravu tovaru zabezpečujeme prostredníctvom vlastných áut alebo prostredníctvom zmluvných dopravných spoločností. O spôsobe dopravy budete včas infor. Lapač liatinový DN 125. Integrované zařízení pro zajištění jímání a odtok vody z okapového systému. Balení obsahuje díl pro zaústění okapového.


Geiger - lapač střešních splavenin , odtok D 11 černý. Produkt je balen po ks. Popis a specifikace produktu. My Vám zařídíme teplo Vašeho domova, za ceny, které Vás zahřejí.


EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu. Shoda, Shoda výrobce Teplická strojírna s. Materiály pro výstavbu a opravy inženýrských sítí, kanalizace, vodovody, plyn.


Lapač střešních splavenin dn 100

Komplexné riešenia na mieru. Vypracujeme Vám cenovú ponuku na mieru presne šitú pre Váš projekt. Okrem vlastnej dopravy Vám t.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky