čtvrtek 15. září 2016

Zámek střešního boxu

Vyznačuje se uzamykáním na více místech. Bezpečnost ještě zvyšuje nemožnost vytažení klíče ze zámku v případě nesprávného zajištění. Způsob připevnění střešního boxu by měl být v první řadě jednoduchý a snadný tak, aby ho bez problému zvládla jedna osoba.


Náhradní zámek EUROLOCK - jednoduchý s klíči, protikusem a krytkou. Je vhodný pouze na strešní boxy, které nemají centrální zámek ). Při objednání střešního boxu Thule si můžete ojednat Vámi preferované číslo zámku.

CZ Návod na používaní střešního boxu MDCENTRÁLNÍ ZÁMEK Vážení zákazníci, jsme velmi rádi, že jste se rozhodli pro koupi našeho střešního boxu a přejeme Vám, abyste měli užitek a radost z jeho užívání. Zatížení boxu a nosnost. Při volbě ideálního střešního boxu nezapomínejte na to, že tento plastový úložný prostor má i určité maximální zatížení. To je udáváno v kilogramech a vyjadřuje, kolik věcí můžete do boxu uložit, aniž byste jej přetížili a ohrozili bezpečnost jízdy.


Většina dostupných autoboxů. Rovněž je důležité, aby délka boxu nebyla delší nežli automobil, aby se nestalo, že box přesáhne střechu a bude řidiče omezovat ve výhledu. S rozměry, nebo chcete-li velikostí střešního boxu , automaticky souvisí i jeho objem, což je další údaj, o který byste se při jeho výběru měli zajímat.


S ohledem na naši dlouhou tradici nejvyšší kvality můžete od střešního boxu Thule očekávat maximuPravidelně nejlepší výsledky testů bezpečnosti, pevnosti a snadnosti použití. Výběr objemů od Medium (střední) po XX Large (extra velký).

Výběr délek, abyste mohli převážet lyže, snowboardy nebo golfové hole. Zámek – kvalitní zámek , zejména vícebodové centrální zamykání, ochrání obsah boxu před zloději. Délka střešního boxu by neměla výrazně překračovat rozměry střechy automobilu. Poradíme Vám jak vybrat střešní box neboli autobox, někdy nazývám také rakev. Na co při výběru boxu na steřechu koukat a věcí souvisejících.


Cena střešního nosiče se obvykle pohybuje v řádu několika tisíc korun. Jsou však i modely, za které zaplatíte desítky tisíc. Na první pohled se přitom může zdát, že všechny tyto střešní boxy jsou takříkajíc na jedno brdo a na tom, který si vyberete, příliš nezáleží. Prohlédněte si zámek střešního boxu.


Boxy otevíratelné ze strany mají obvykle více samostatných zámků. Střešní boxy otevíratelné zezadu jsou opatřené jedním zámkem. Nejbezpečnějším zámkem je centrální zámek s několikabodovou fixací. Dokáže zamknout najednou na několika místech boxu , také při nedokonale.


UKÁZKA ŠKODA AUTO STŘEŠNÍHO BOXU. Aerodynamicky optimalizovaný originální box ve ŠKODA designu S originálním boxem na lyže ŠKODA může odjet na hory celá plně vybavená rodina, přičemž pět párů lyží nebo čtyři snowboardy budou díky bezpečnostnímu centrálnímu zámku vždy v bezpečí. Ztratili jste klíč k Vašemu střešnímu boxu ? Není problém objednat - je pouze nutné, aby jste označili číslo Vašeho klíče (od č. 0- do č. 099), které naleznete vyražené na jednom ze zámků Vašeho střešního boxu (viz foto v galerii obrázků).


Vlastníte zámek ke kterému již nemáte klíč?

Neváhejte a volejte tel. Vám vyrobíme klíč podle Vašeho zámku. Vyrábíme klíče od cylindrických vložek, od trezorových zámků, vyrobíme také klíč od schránky, dozický klíč, nebo klíč od střešního boxu. Zboží je možné vyzvednout osobně na prodejně, po telefonické dohodě i mimo pracovní dobu.


Rozvoz zakoupených autoboxů službou Autoboxy Uhříněves po Praze a okolí do hodin od potvrzení objednávky za 9- včetně DPH. Zapůjčení střešního boxu , AUTOdesignPLUS Žádáme vás, abyste si před objednávkou vašeho zboží ověřili, že jste schopni zásilku bez jakéhokoliv omezení převzít, že nejste v uzavřené oblasti nemáte žádné jiné překážky k převzetí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky