čtvrtek 1. září 2016

Digitální termostaty

Digitální termostaty

Mohou být použity pro plynové nebo olejové kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony, přímotopná tělesa nebo pro ovládání vzduchotechniky. Vybírejte si Termostaty podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Praktické digitální termostaty dnes nabízí možnosti jako například nastavení hystereze. Možnost použití při topení, chlazení, odložený start, přesné nastavení a spousty dalšího.


Podívejte se na naší kompletní nabídku. Najdete je v českém jazyce a ke stažení ve formátu pdf. Všechny manuály u nás jsou zdarma.


Termostaty pro vytápění místností a podlah na teplotu, kterou si sami nastavíte - ručně nebo v časovém programu. V naší nabídce najdete: ABB termostat s otočným ovládáním, digitální se spínacími hodinami, pro ovládání topení i chlazení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Digitální termostaty

Nejprodávanější pokojový termostat pro všechny druhy plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva. Ostatní dotazy pak již vznikají při využití konkrétních typů termostatů. Jak již bylo uvedeno, obecně se termostaty dělí na mechanické a digitální. Je patrné, že digitální prostorové termostaty obsahují funkce, které si uživatel může nakonfigurovat.


V následujících kapitolách proto budou popsány funkce a principy. Je tak možné zapnout vytápění s předstihem, aby při příchodu uživatele již byla podlaha prohřátá. Termostaty se liší počtem teplotních změn (kolikrát za den umožňuje zapnutí a vypnutí vytápění) a způsobem, jakým je možné.


Funkce automatického ladění. Narozdíl od standardního termostatu, který pouze spíná a vypíná v závislosti na teplotě, termostaty Comfort počítají také např. Dogitální prostorové termostaty , digitální termostaty pro podlahové vytápění. Panelové digitální termostaty , regulátory, ukazatele, teploměry, dataloggery, záznamníky a měřicí přístroje. Přístroje DIXELL, EBRO, PIXSYS, ASCON.


Jsou určeny pro řízení topných nebo chladících soustav v rodinných domech, bytech a kancelářích. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Digitální manuální termostaty s napájením 2V. Vytápějte doma efektivně a bez vysokých nákladů.


Digitální termostaty

Využijte k tomu termostaty , které lze ovládat dálkově pomocí chytrých telefonů a tabletů. Jednoznačnou výhodou chytrého termostatu je úspora nákladů za vytápění a možnost přístupu odkudkoli. Jedná se o chytré programovatelné termostaty , které přinesou k vám domů tepelnou pohodu a úsporu na ročním vyúčtování. Termostaty nabízíme také v bezdrátovém provedení, které mají obrovskou výhodu v tom, že je můžete přenášet a měnit dle potřeby místo pro ideální průběh a teploty programu. Vyberete si tak zde termostaty pro stavebnice jako je Arduino nebo i pro jiné stavebnice.


Moderní termostaty Flame pro řízení topení a regulaci topné soustavy. Zvyšování úspor topných nákladů. Moderní a přesný digitální pokojový termostat, který umožňuje snadné nastavení prostorové teploty.


Digitální termostaty

Prostřednictvím jednotky CO10RF offline (bez Internetu) může být konfigurován jako skupinový termostat, týdenní termostat, denní termostat nebo časovač TUV (pouze u KL10RF). Modul Přesný digitální termostat -až 1°C. Modul digitálního termostatu s pamětí a LED displejem Teplotní rozsah měření -až 1°C Přesnost m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky