pondělí 5. září 2016

Hliníkový radiátor orion

Hliníkový radiátor orion

ORION – článkové otopné hliníkové těleso tlakově lité ze siluminia. Má zdokonalené proudění tepla a zvětšenou ohřevnou plochu. Jeho tvary jsou elegantní a zaoblené. Možnost hybridního a elektrického provedení. Radiátor je dodáván v délce až článků vždy.


V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia. Hliníkové radiátory LIPOVICA, radiátory, LIPOVICA. Jedná se o velmi exlusivní radiátor. ORION 3je radiátor najnovšiehp designu so zväčšeným výkonom a rozstupom 350mm.


Hodnocení produktu:. ORION pro stálé vytápění svým jednoduchým designem splní veškerá Vaše očekávání, jeho čistá čelní plocha ho přímo předurčuje do moderních interiérů od. S výběrem hliníkového radiátoru a výpočtem potřebného výkonu vám odborně poradíme. ORION 5je radiátor nejnovějšího designu se zvětšeným výkonem. Má dokonalejší proudění tepla a větší ohřevnou plochu.


Je vyráběn jako vysokotlaký odlitek ze speciální slitiny hliníku - ze siluminia - s velmi tenkými a přitom odolnými. Charismatický radiátor ORION přináší nejnovější design. Jeho konstrukce zaručuje dokonalejší proudění tepla. Nabízí největší výhřevnou plochu ke své délce.


Zaoblená horní část splňuje přísná bez-pečnostní kritéria. Set 3připojení spodní rohové levé – rozteč mm - ks 60. National Aeronautics and Space Administration. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Hliníkový radiátor orion

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lipovica ORION najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Teplo do prostoru předává okamžitě a to i při nízkých teplotách topného média. Hlinikové radiátory XHÉNIA s výraznou úsporou energie. Barido and Cynthia D. Active Thermal Control and Environmental Control and Life Support Development Status John F. Novinkou značky LIPOVICA je hliníkový radiátor nejnovějšího designu se zvětšeným výkonem.


Buy your DQ Orion Radiator from Just Radiators with different sizes and heat outputs available. Our Orion steel towel radiator offers a conventional looking radiator with a modern curved front. There is an optional towel rail or grip peg available for extra drying space. Please call our showroom for details.


The Orion is available in heights and widths and can be supplied in either stocked white, Chrome or one of RAL Colours. Standard Central Heating Towel Radiator Curved fronted ladder rail using the same construction and layout as the Metro, the Orion can be supplied in two widths and five heights. What more indulgent pleasures are there than being in a beautiful, warm bathroom, stepping out of a hot bath and into the welcoming embrace of a warm, fluffy towel? Komínová digestoř k instalaci přímo na zeď je vybavená úsporným halogenovým osvětlením. Digestoř se snadnou obsluhuje (mechanické ovládání tlačítky) a má nízkou hlučnost.


Pozornost přitahuje lakovaný hladký povrch elegantní černé barvy. Součástí balení je hliníkový filtr. Dodáváme i do Temelína E-shop s radiátory, otopnými tělesy a ploty.


Vítejte na stránkách ostravské firmy, která se již více než let zabývá výrobou a prodejem kompletního sortimentu poplastovaných a zinkových pletiv, branek, sloupků a dalšího příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky