pondělí 26. září 2016

Barva na radiátory vodou ředitelná

Je určena k dekorativní ochraně venkovních a vnitřních železných nebo ocelových povrchů. Pokud se chystáte natírat radiátory v bytě, akrylátová vodou ředitelná barva bude nejlepším řešením, bez nepříjemného zápachu. Její cena se pohybuje kolem 2korun. Barva na radiátor ve spreji. Sáhnout můžete také po praktické barvě ve spreji, na jejíž nanášení už nebudete potřebovat žádné dodatečné pomůcky.


SOKRATES PRO RADIÁTORY vodou ředitelná vrchní barva na radiátory 2kg - slonová kost.

Nátěr je dokonale barvostálý – zářivě bílý. Eternal na radiátory je vodou ředitelná barva pro vrchní lesklé nátěry těles ústředního topení. ADLER Vari color - je vodou ředitelná barva odolná do 100C. Na radiátory Nejprodávanější.


Univerzální akrylátová vodou ředitelná matná barva na dřevo i kov. Pro vnitřní a venkovní nátěry dřeva, dřevovláknitých a dřevotř. Syntetická je tradiční, kvalitní nátěr, ale delší dobu to smrdí, k mytí štětců, rukou a ředění barvy je zapotřebí ředidlo, na ruce nejlépe operační latexové rukavice, klacík na míchání a nějaká nízká vymytá plechovka například od guláše, do které se odleje potřebné množství barvy.


Vodou ředitelná barva na radiátory. Popis NATRIMA na radiátory je roztok akrylátové pryskyřice ve vodní formě, pigmentované s přísadou emulgátorů a speciálních aditiv.

Povrch nátěru je hladký s příjemným leskem nad. K výběru odstíny bílá nebo slonová kost. Speciální vodou ředitelný rychleschnoucí barva na radiátory. Vrchní krycí nátěr kovových radiátorů, případně jiných kovových předmětů. Obsahuje barevné pigmenty, jemná plniva, biocidní.


Vyznačuje se rychlým zasycháním, vysokou bělostí a stálostí vůči působení UV záření. Lze ji využít i pro vrchní vnitřní i venkovní nátěry. S barvou na bázi syntetiky se výborně pracuje a má i vynikající krycí vlastnosti, pokud se ale chystáte v dohledné době v místnosti bydlet, doporučuji vodou ředitelnou barvu, jinak se připravte na zápach ředidel. VRCHNÍ VODOU ŘEDITELNÁ BARVA NA RADIÁTORY A ROZVODY TOPNÉHO MÉDIA. Minimální teplota pro aplikaci: °C.


DENAS 2vAntikorozní rychleschnoucí vodou ředitelná jednovrstvá barva. Povrchové úpravy kovových konstrukcí, kovových střech, klempířských prvků-i na čerstvý pozink, ocelových plotů, okapů, balkónových zábradlí, stožárů, sloupů osvětlení, kontejnerů, strojů a jiných kovových materiálů ve výstavbě a renovaci. Pro pravidelnou údržbu radiátorů doporučuje firma Slovlak CZ Zlín svůj produkt Slovakryl Radiátor - je to vrchní vodou ředitelná barva na radiátory , vhodná je i pro nátěry teplovodního potrubí a jiných topných povrchů, které byly upraveny základní antikorozní barvou.


Nátěr odolává vodě, proto je mimořádně vhodný i do koupelen. UNIVERZÁLNÍ VODOU ŘEDITELNÁ AKRYLÁTOVÁ MATNÁ BARVA NA DŘEVO I KOV - pro vnitřní a venkovní nátěry dřeva, dřevovláknitých a dřevotřískových desek, betonu, papíru a kovových podkladů opatřených základním antikorozním nátěrem. Je vhodná k nátěrům ústředního topení. Vyhneme se rovněž vodou ředitelným barvám, které s mědí při natírání a vysychání reagují a mohou pak na povrchu vytvořit zelené fleky. Trubky natřeme základní.


Základní barva na dřevo.

Balakryl RADET na radiátory. Nátěr poskytuje účinnou ochranu a hladký matný vzhled. Svými vlastnostmi je ideální pro použití na tabule, kde při psaní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky