pondělí 26. září 2016

Ikea vrácení zboží bez účtenky

Chceme, abyste s nákupem v IKEA byli vždy na 1 spokojení. Nezáleží na tom, jestli ve vašem nákupu něco chybí nebo jen máte pocit, že se váš nový výrobek nehodí do vašeho domova. Pokud chcete pomoci s výměnou nebo reklamací zboží , zjistěte zde, jak to provést. Bohužel, zboží musíte vracet v místě nákupu, tedy v IKEA v zahraničí.


Na většinu výrobků IKEA poskytuje záruku roky. Na některé naše výrobky poskytujeme prodlouženou záruku 1 a let. Doba trvání záruky je uvedena u jednotlivých výrobků.


Bez účtenky nelze výrobek vrátit. Akceptujeme klasické papírové účtenky , nebo elektronické – IKEA Family. Zákazník však musí prokázat kde, kdy a za jakou cenu výrobek zakoupil. IKEA si vyhrazuje právo vrácení odmítnout v případě nesplnění této.


Zboží je v krabicích, nerozbalené. Zajímalo by mne jestli mi vrátí hotovost nebo jen peníze na Ikea kartě, které tam stejně budu muset utratit. Také kde najdu místo k vracení (pojedu na Zličín) a jak proces probíhá… Moc děkuji za zkušenosti! Zútulněte si svůj domov nebo si zařiďte úplně nový s naší švédskou značkou IKEA.


Cenově dostupný nábytek a vybavení do každé domácnosti pořídíte v obchodě i online. Tak vzhůru za lepším bydlením! Klub IKEA Family je pro každého. Pro nadšené bytové designéry, i pro ty, kdo se zařizováním domácnosti potřebují trochu pomoct. Všichni členové získají výhody, odměny a občas i nějaké to překvapení.


Když vás někdo ocení, zahřeje to u srdce. Reklamace bez účtenky s plnou parádou. Prostě se všeobecně traduje, že je nutné dva roky doklady o zakoupeném zboží skladovat, tak tak činí.


Zákon je ale v tomto ohledu až překvapivě vstřícný – vaší. V zákoně je jasně napsáno pouze, že při reklamaci máte povinnost dokázat, že jste na eshopu či v kamenném obchodu zboží zakoupili. To můžete udělat například kopií účtenky , výpisem z bankovního účtu při platbě platební kartou nebo i převodem.


Nábytek může být již sestaven, ale nesmí být poškozen. IKEA FAMILY mohou vrátit zakoupené zboží do 3dnů bez udání důvodu. Jiné zboží musí být nepoužité. Jako doklad o nákupu je doporučen originál účtenky. Pro podnikatele je určen věrnostní program IKEA BUSINESS.


Přihlaste se do svého účtu IKEA Family a sledujte své nákupy díky digitální účtence. A když vyplníte údaje o svých dětech, každý rok dostanou dárek k narozeninám. Uplatnění v praxi bude už asi poměrně horší. Lze vrátit zboží i bez účtenky ? Pak se ale nejedná o reklamaci, a je tedy nutné dodržet podmínky prodejce.


Vrácení nebo výměnu zboží nabízí řada obchodů. Ten může požadovat například navrácení zboží v původním obalu, našité visačky nebo předložení účtenky ,“ uvedl právník Pivoda. Pokud jste platila přímo penězy, nezbude Vám než botu slepit sama. Pokud totiž chcete něco reklamovat, je nutností prokázat, že jste zboží zakoupila v konkrétním obchodě. V případě výměny zboží či jeho vrácení se nejedná o reklamaci, a je tedy nutné dodržet podmínky prodejce.


Pokud by zásilka některý z uvedených parametrů přesahovala, kontaktujte prosím náš zákaznický servis, kde Vám sdělíme, jak postupovat pro bezplatné vrácení zboží. Lidl - ztracená účtenka a vrácení zboží Nevěděla jsem, kam zařadit, admin když tak přesune. Chtěla jsem milému udělat radost a koupila včera v Lidlu různých košilí s tím, že si vybere a nevhodné vrátíme zpět.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky