středa 28. září 2016

Okc 400 ntrr

Jako dodatečná ochrana proti korozi je v horní části zásobníku vmontována hořčíková anoda, která upravuje elektrický. Bottom coil is connected to the solar thermal system and the upper coil to the traditional heat source, such as water boiler. There is a 150mm diameter inspection hole.


Okc 400 ntrr

The high-quality heating vessel is made of special thick metal sheet and is coated with nickel-free enamel. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Dohřev lze provádět kotlem v horním výměníku např. Viac informácií Viac informácií o nepriamovýhrevnom zásobníku OKC NTRR SOL.


Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Zásobování teplou užitkovou vodou domácností, bytů, rodinných domů, malých provozoven apod.


Okc 400 ntrr

Možnost zabudování elektrického topného. DESIGN AND BASIC DIMENSIONS OF TANK 1. PRODUCT DESCRIPTION The tank recep. Dėka esamų dviejų šilumokaičių šie boileriai puikiai tinka kombinuotoms šildymo sistemoms, kuomet yra montuojami saulės kolektoriai ir kieto. Объем бойлера 4литров. Ohřívače vody) Hodnocení produktu:.


Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená zo špeciálneho silného plechu a vybavená bezniklovým smaltom. Szakértő kollégáink segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában. Smaltovaných zásobník k postavení na zem s dvěma výměníky pro ohřev TUV z externích zdrojů.


Okc 400 ntrr

Zásobník je možno doplnit o elektrickou topnou jednotku. Tento ohřívač vody je izolován polyuretanovou izolací (průměrně mm), která zaručuje nízké teplotní ztráty. Plačiau Vandens šildytuvų priedai.


Drazice OKC 4NTRR najdete a porovnáte na Srovnanicen. Dražice OKC 2NTRR BP. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. OKC 2NTRR Nepřímotopné ohřívače k postavení na zem se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem pro ohřev teplé užitkové vody (TUV) z externího zdroje.


POPIS VÝROBKU Nádoba zásobníku je svařena z ocelového plechu, výměníky z ocelové trubky a jako celek posmaltována smaltem odolávajícím teplé vodě. Smaltovaný zásobník TÚV s dvomi výhrevnými špirálami s objemom 3litrov. Teurile trebuie montate la intrarea apei reci în boiler. Boilerul trebuie echipat cu un robinet de golire.


NÁVOD NA OBSLUHU A INŠTALÁCIU. NEPRIAMO OHRIEVANÝ ZÁSOBNÍK VODY. Alumine soojusvaheti kasutab päikesekollektoritelt tulevat energiat ja ülemine võimaldab liita täiendavaid kütteseadmeid.


Täiendavalt on võimalik ühendada elektriline küttekeha (ei kuulu komplekti). A Drazice indirekt tárolókkal jól jár! A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió.


Hosszabb élettartam, alacsonyabb energia felhasználás, széles típusválaszték - kattintson és nézze meg most az OKC 4és hasonló termékeinket! Ohrev vody zabezpečujú dva výkonné špirálové výmenníky, ktoré je potrebné napojiť na externý teplovodný zdroje, napríklad plynový kotol a iný alternatívny zdroj. Stacionární zásobník vody pro tepelná čerpadla, kulatý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky