čtvrtek 22. září 2016

Ventilator s rozprasovacom vody

Ekonomicky úsporné ventilátory Vám môžu znížiť pocitovú teplotu v miestnosti až o 8°C a vytvoria Vám príjemné prostredie aj v čase. Samozrejme chladný vánok a osviežujúca vodná sprcha. Zatiaľ však nebol k dispozícii prístroj pre tieto dve veci naraz. Pomocou bleskového odparovania vody Vám môžu znížiť pocitovú teplotu až o 8°C a vytvoria Vám príjemné prostredie aj v čase tých najväčších horúčav za zlomok ceny štandardnej klimatizačnej jednotky.


Vďaka tejto vecičke už pre vás horúčavy nebudú také neznesiteľné.

Jednoduchým pohybom ruky vás oveje príjemný prúd vzduchu, a tvár vám osvieži rozprašok studenej vody. Ventilátor s vodným rozprašovačom - modrý. Maximálny komfort s diaľkovým ovládaním. Prenosný ventilátor je vybavený tlačidlom, ktoré aktivuje vrtuľku, a tiež páčkou, ktorá slúži na rozprašovanie vody. Výkon ventilátoru je 2W, ventilátor má rychlosti.


Oscilace ventilátoru v úhlu 90°. Kapacita nádrže na vodu je l.

Tento ventilátor je ideální na zahradu nebo terasu. Rozprašuje kapky vody o teplotě 2-°C. Skvelý pomocník do horúcich letných dní.


Nadosah vždy, keď sa potrebujete osviežiť ľahkým vánkom s trochou vody. Do nádobky môžete vhodiť aj kocky ľadu. Vynikajúci pomocník, ktorého oceníte hlavne počas horúcich dní.


Geniálna kombinácia a hit tohtoročného leta, ktorý by nemal nikomu chýbať vo výbave. Potrebujete pomoc s výberom vhodnej klimatizácie? Buďte pripravení naplno si vychutnať horúce slnečné dni s prenosným ventilátorom s funkciou sprejového osviežovača. Nebojte sa opustiť klimatizované priestory a užite si leto aj slniečko naplno vďaka osviežujúcej sile ventilátora s funkciou sprejového osviežovača, ktorý vás ochráni v každej horúčave. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.


Ventilator s rozprasovacom vody vcera som sa vratil z Madarska a tam som si na par letnych terasach vsimol namontovane ventilatory, ktore mali vpredu namontovane hadicky, ktore rozprasovali chladnu vodnu paru. Enter začnite vyhľadávať. Vysoký výkon, nízká hlučnost.


Dotykový ovládací panel, dálkové ovládání.

Porovnání cen ventilator s rozprasovacem vody , srovnání cen ventilator s rozprasovacem vody na portálu HLEDEJCENY. Samozřejmě chladný vánek a osvěžující vodní sprcha. Zatím však nebyl k dispozici přístroj pro tyto dvě věci najednou.


Díky této věcičce již pro vás horka nebudou takové nesnesitelné. Zariadenie používa centrifugálnu silu na rozprašovanie vody na jemné kvapky, ktoré efektívne schladia Vašu terasu, záhradu. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Bezkonkurenční cena na trhu! Stojanový ventilátor se zabudovaným rozprašovačem studené mlhy a zabudovaným ionizátorem pro čištění vzduchu. Další slevy ostatních potřeb pro domácnost na Kupi.


Predam par krat pouzity ventilator s nadobou na vodu, ktory zaroven pri fukani strieka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky