pondělí 5. září 2016

Penzion horní mísečky

Free WiFi is available and free private parking is possible on site. Jsou tady závodní a standardní běžecké tratě. Lanová dráha Medvědín je ideálním spojením. Horní Mísečky jsou moje srdeční záležitost od hlubokého mládí.


Rodinný pension se nachází přímo v centru Horních Míseček.

Je vhodný zejména pro rodiny s malými dětmi a seniory. Pro klienty je připravena vynikající česká kuchyně, bar, tělocvična, vnitřní bazén s protiproudem a vířivkami, sauna a dětská herna. Vleky jsou vzdáleny 2metrů od pension. Internet Wifi zdarma, možnost parkování v garáži. Provoz: léto, zima, víkendové pobyty, Vánoce, Silvestr.


V létě je lanová dráha Medvědín v. Závodní i standardní běžecké tratě v délce km patří k nejlepším v České republice a jako jediné jsou položené v nadmořské.

Kč za den (s polopenzí) v pokoji se sprchou za dosp. Osobu,dítě do let 4Kč s polopenzí Akce platí pro pobyty delší jak dny. Dopřejte si chvíli odpočinku v samém srdci Horních Míseček. Labská, and offers a terrace with a tennis table. Jsme rodinný penzion v horní části Benecka, které leží na prosluňeném jihozápadním svahu.


Apartmán Benecko, Benecko 102. Skiareál Rokytnice - 9km. Zdejší mírná a široká sjezdovka je skvělá hlavně pro děti, začínající lyžaře a snowboardisty.


Všichni si na Mísečkách navíc můžou užít takzvaný funtrack umístěný v horní části, ve kterém jsou vytvořeny nejrůznější boule, vlny. Dále je přípravena sauna, venkovní vířivka, kulečník, stolní kopaná, šipky. V případě, že nemáte k dispozici automobil, můžete se přímo do Míseček dopravit autobusem – pravidelné linky jezdí např. Kategorie ubytování: Penzion. Z Jilemnice kruhovým objezdem směr Vítkovice a Mísečky.


Projedete obcí Dolní Vítkovice a pak odbočit vlevo do obce Horní Vítkovice (směr Horní Rokytnice) Z hlavní silnice je nutno odbočit vlevo na Roudnici a po 200m doleva na novou asfaltovou cestu a pokračovat až k penzionu kde je možnost parkování zdarma. V přízemí se nachází společenská místnost (jídelna), kuchyně a dětská herna.

Venkovní travnaté hřiště, houpačka, trampolína. K dispozici máme venkovní gril a ohniště. Jezdí od května do října - od nás ráno mezi 8-9. Jede cestou z Harrachova, přes Rokytnici, Vítkovice v Krk. Jilemnici, Vrchlabí, Jánské Lázně až do Pece pod Sněžkou.


Odpoledne - cca kolem 16. Krkonoše nabírá turisty a cyklisty s kolama. Penzion Medvedin - 1km from Prague, Penzion Medvedin offers a heated swimming pool and a range of sports such as hiking, horse riding and darts. A free private car park, a wellness area and a sauna are available on the premises for comfortable stay. Each room features a wardrobe and a private bathroom.


Pro milovníky zimních aktivit začíná sezóna s prvním sněhem v listopadu a končí až v květnu. Jednoduchý výběr ubytování v Horních Mísečkách. S naší filtrací snadno najdete hotely, penziony nebo chaty s internetem, bazénem apod. A ušetřit můžete díky slevovým pobytům v Horních Mísečkách.


Ubytování s ideální lokalitou zase najdete pomocí naší mapy. This altitude guarantees the best climatic and. Nachází se zde nadstandardně vybavené apartmány s celkovou kapacitou až pro osob.


Některé objekty jsou přímo u sjezdovky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky