středa 7. září 2016

Sklenice s kohoutkem

Materiál: kov stabilních nohou Robustní konstrukce Dostatečná výška automatu, možnost použít jakékoli sklenice Díky stojanu je možné automat položit k. Má široký otvor pro snadné plnění kousky ovoce a ledu. V skleněném soudku lze dávat domácí limonády, minerálky, džusy, ledové čaje nebo například i pivo. Uzavření na klasické šroubovací víčko. Kohout s otočnou páčkou v mžiku utiší žízeň vašich nejmilejších ratolestí. Naplňte skleněný soudek domácí limonádou, citronovou vodou s mátou nebo ovocnou šťávou, přidělte každému skleničku a užijte si klidného odpoledne bez starostí.


Sklenice s kohoutkem

Stylový nápojový zásobník je vybaven uzavíracím dávkovacím kohoutkem a skleněným víkem. Víčko je opatřeno těsněním a kovovým klipem, kterými soudek. Vhodný na servírování svěžího letního občerstvení – domácí citronády, ledových čajů či ovocných džusů.


V nabídce najdete i klasickou skleněnou láhev s korkovou zátkou. Sklenice (nádoba) má i kohoutek,. Vybrat si můžete také sklenici na nápoj s kohoutkem v různých velikostech nejen k domácímu použití.


Sklenice s kohoutkem

Skvěle se hodí třeba na zahradu nebo na chatu. Nahlédněte i mezi sklenice na nápoje, kde najdete mnoho dalších druhů sklenic, skleněných nádob a džbánů. Zde se nacházíte: Heureka. Ahmad skleněný soudek s kohoutkem 3l. Tato sklenice o objemu 3l s víčkem a otočným kohoutkem je praktickým doplňkem a ozdobou každé party, oslavy či grilování.


Perfektní na přípravu ovocných bowlí, ovocných šťáv, limoná sangrií a podobně. Nakupte u nás kvalitní sklenice značek Gastro, Arcoroc a dalších. Rádi vám poradíme s výběrem. Ideální na oslavy a grilování. Soudek s kohoutkem na RUM 5l zlatý, KILNER.


Sklenice s kohoutkem

Stojan má dostatečnou výšku i pro vyšší sklenice. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Má široké použití přes domácí citronády, ledové čaje až po ovocné džusy, šťávy, cidery nebo třeba alkoholické koktejly.


Krásný a zároveň i praktický skleněný soudek s kohoutkem , objem l, zdobený fazetou, pro stylové servírování nápojů při rodinných setkáních či zahradních BBQ party. Je vhodná do cateringů a dalších gastronomických zařízení. Vítáme vás na stránkách internetového obchodu Bubudrinks. Nabízíme stylové sklenice , nápojové automaty, papírové nádobí a dekorace na párty a oslavy. Kilner VINTAGE soudek s kohoutkem l. Kovový klip na upevnění víčka.


Ručně vyráběný skleněný soudek s praktickým kohoutkem. Skvělě ho využijete na servírování svěžího letního občerstvení – domácí citronády, ledových čajů či ovocných džusů. Praktický široký uzávěr s klipem z nerezové oceli a skleněným víčkem pro snadné doplnění ledu nebo ovoce. Nádoba určena jen na studené nápoje. Uzavírací spona (klip) je z. DOPORUČUJEME ZAKOUPIT - Forma na led PH koule 4ks.


Láhev sklo 5L s kohoutkem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Sklenice s kohoutkem

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky