středa 21. září 2016

Oprava kolečkových bruslí brno

Servis inline bruslí v Brně. Potřebujete vyměnit kolečka, ložiska, brzdu nebo opravit šroub? Nabízíme vám možnost využit náš inline servis.


Přineste brusle na prodejnu na Křenové a my vám dáme brusle do kupy. Inline servis neděláme přímo na brněnské prodejně, slouží pouze jako sběrné místo.

Nestandardní opravy a úpravy bruslí Prodej náhradních dílů pro inline - brzdy, kolečka, ložiska, přezky, šrouby, klíče atd. Opravna poskytuje celorepublikové služby v oblasti oprav batohů, stanů, spacích pytlů a tašek, lepení samunafukovacích matrací všech značek, lepení člunů a matrací firmy Gumotex, opravy šitých míčů, výplety raket a opravy kolečkových bruslí. Kompletní vybavení pro běžný servis i složitější opravy vašich kolečkových bruslí. V nabídce máme kolečka špičkových výrobců, ložiska, šrouby, přezky, spacery, nářadí, nýty, rámy a prostě vše, co pro vaše vymazlené brusle můžete potřebovat.


Na naší prodejně v Praze provádíme servis kolečkových bruslí a to jak klasické prohazování koleček, výměny ložisek, čistění ložisek, tak i složitější opravy jako výměny přezek, tvarování vnitřků bot i jejich skeletů, odvrtání stržených šroubů koleček nebo opravy povolených nýtu držících rám brusle na botě. V České republice patříme k nejlepším a to nejen díky kvalitně odvedené práci, ale také použitým materiálům, které jsou na špičkové úrovni. Opening of registrations: Wednesday, March 4th at p. Kolečka nebo brzdový špalík jsou hodně sjeté?

Je nejvyšší čas kolečkové brusle vyčistit a vyměnit ojeté díly. Po celý rok nabízíme servis lyží, snowboardů a in-line bruslí. V zimním období provozujeme půjčovnu zimního sportovního vybavení. Půjčujeme lyže, lyžáky, hůlky, snowboardy, běžky, běžkařské boty, hole, helmy a další doplňky.


V letním období půjčujeme in-line brusle, chrániče a helmy. VRATNÁ ZÁLOHA NA PŮJČENÍ BRUSLÍ. Naše čipové hodinky můžete použít na sedmi našich sportovištích a navíc získáte slevu na každém vstupu! Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.


Parádní zážitky z jízdy nejsou jen o výběru těch správných inline bruslí. O své kolečkové brusle se musíte také dobře starat. Jak na čistění nebo výměnu inline koleček, ložisek nebo brzd vám pomůže náš průvodce údržbou kolečkových bruslí. Výprodej in-line bruslí. Vybírejte z posledních párů kolečkových bruslí.


Ve výprodeji najdete in-line brusle starších modelových řad i osvědčené prodejní hity za výhodné ceny. Pospěšte si, ať Vám je někdo nevyfoukne. Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste to v kategorii in-line brusle. Konečný prvek je změření roviny speciální měrkou. Dbáme na to, aby brusle byly nejen dostatečně ostré, ale aby hrany bruslí byly rovné. Není nic horšího, když máte křivě nabroušené brusle, což poznáte zejména v obloucích a přešlapování, kdy Vám hrany podkluzují. Ceník broušení bruslí najdete zde.


B na brněnském výstavišti – to byl největší test kolečkových bruslí v ČR a na Slovensku. Vyberte si taková, která odpovídají typu bruslí. Nejdůležitějšími parametry je velikost a tvrdost. Pro standardní brusle vybírejte velikost do 110mm.


Větší kolečka, určená pro rychlejší jízdu se nemusí do rámu bruslí vejít.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky