pondělí 19. září 2016

Nerezový deskový výměník

Malý deskový mědí pájený výměník je určen pro malé předávací stanice, bytové jednotky, pro malé ohřívače, chladiče, solární kolektory, atd. Aplikace u kterých je požadován malý výkon. Obrovskou výhodou těchto výměníků je velká variabilnost ve velikostech a typech provedení, možnost navrhnout výměník i na extrémně malý teplotní spád (maximální zisk solárního systému) a předání velkého topného výkonu (průtočná příprava teplé vody, CZT, velkoplošný solární systém, apod.) Více o. Deskový výměník určený k efektivnímu předávání tepla mezi různými kapalinami.


L-line je mědí pájený deskový výměník tepla, určený pro standardní vytápění nebo chlazení. Je vyroben z tenkostěnných prolisovaných.

LUNA - nerezový deskový nerezí pájený tepelný výměník. Použitím nerezové oceli jako pájecího materiálu dostal tepelný výměník jednotnou celonerezovou konstrukci splňující vyšší hygienické nároky, s vyšší korozní odolností a vyšší odolností proti změnám tlaků. Výměník tepla typu LUNA je deskové pájený výměník vyrobený kompletně z nerezové oceli.


Výměníky tepla se využívají pro předávání tepla všude tam, kde není možné předávat teplo přímo ze zdroje do spotřebiče. Nerezový deskový mědí pájený výměník tepla L-line. Pájené i montované deskové výměníky tepla pro všechna média v průmyslu.


Výměník zapojujeme jako protiprou při zapojení jako souproud je výkon cca poloviční.

Dále nesmí být na výparník ani na jeho připojení přenášeny žádné vibrace, jinak je nezbytné instalovat tlumiče vibrací. Výměník nesmí být vystaven pulsacím nebo přílišným cyklickým teplotním či tlakovým výkyvům. Snadno se instaluje a to jej činí univerzálním pro mnoho aplikací typu voda-voda: vytápění (bytové jednotky), pro malé ohřívače (voda-voda), chladiče, solární kolektory, ap.


Je stavěn na vysoké tlaky a asymetrická varianta B8LAS (B8LASH) je vhodná jako deskový výměník pro tepelná. V nabídce níže naleznete kvalitní deskové výměníky na ohřev TUV a nerezové zásobníky TUV pro široký okruh kotlů. Pokud jste hledali deskové výměníky SWEP, nalezntete je pod příslušným odkazem. Většinu zboží v nabídce máme skladem. Vaše zadání prokonzultujeme, výměník napočítáme, nabídneme a bez prodlení dodáme.


Použití: Malý deskový pájený výměník určený zejména pro plynové kotle (ohřev TUV). Bazénový deskový výměník Secespol OVBD s výkonem kW. Pro omezení tepelných ztrát je dodáván s kaučukovou izolací EPDM, která odolává krátkodobě teplotě až 1°C.


Je vhodný pro venkovní i vnitřní bazény a vířivky. AlfaNova je deskový výměník tepla kompletně vyrobený z nerezové oceli pomocí patentované technologie spojování materiálu natavením zvané AlfaFusion. Speciální desková konstrukce zajišťuje vysoký topný výkon při malých rozměrech a vysokou efektivitu pro rychlé nahřátí bazénu. Malé rozměry, připojení z nerezu, jednoduchá montáž, vhodné pro různé média.


Hlavními přednostmi tohoto průlomového výměníku jsou především kompaktní rozměry, odolnost vůči tlaku, vysokým teplotám a korozi. Potřebujete-li výměník tepla pro ohřev TUV, UT, solární systém, chladírenský okruh, ohřev bazénu nebo jinou aplikaci, prosím kontaktujte nás.

Prodám deskový výměník desek! W - podle vstupních teplot. Plně funkční v provozu cca 5let na ústředním topení. Kvůli změně topení už nev.


DESKOVÝ OPLÁŠTĚNÝ VÝMĚNÍK Je vaše aplikace nestandardní: teplota víc jak 180°C, tlak nad MPa nebo je medium agresivní na těsnění? Výměník (přesněji tepelný výměník ) je zařízení, které slouží k výměně energie mezi soustavami a objekty o různých parametrech. Pak Vám můžeme nabídnout kruhové nerezové desky v trubkovém plášti a to plně svařený nebo rozebíratelný tepelný výměník Vahterus od naší společnosti, G-MAR PLUS, s. Výměníková stanice je součástí areálů továren a sídlišť.


Zajišťuje distribuci tepla pro vytápění objektů a ohřev teplé vody. Koupil jsem jej cca před šesti lety nový i když je rok výroby 98. Rekuperační jednotky s deskovým výměníkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky