pátek 2. září 2016

Kondenzační plynový kotel s bojlerem

Kondenzační plynové kotle;. Sestavy kotlů s bojlerem. Jak se starat o plynový kotel ? Plynové kondenzační kotle se zásobníkem, nebo bojlerem na ohřev vody.


Všechny zásobníky (nádrže, bojlery) na ohřev vody jsou už v ceně sestavy a dodávané zda vyráběné přímo od výrobce kondenzačního plynového kotle.

Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Momentálně máme starý atm. Chtěli by jsme vše obnovit a pořídit kondenzační plynový kotel a plynový bojler bez stálého plamene.


Nevím jestli a jaké jsou v tomto případě podmínky pro komín. Ten probíhá s využitím deskového výměníku. Mezi klady kotle patří ErP ready a také hodnota jeho celkové účinnosti, která činí až 10.

NTC - plynový kondenzační kotel o výkonu - 2kW, společně se stacionárním zásobníkem 1litrů a vysocepřesným čidlem teploty vody v zásobníku TUV. Závěsný kondenzační plynový kotel VU ecoTEC plus Závěsný kondenzační kotel pro vytápění s širokou modulací výkonu - 1. Nevýhodou tohoto kotle je hlučnost ventilátoru a spotřeba elektrické energie. Průtokový ohřev a integrovaný zásobník vody jsou užitečné pouze v maximálně dvoučlenných domácnostech. Plynový kombinovaný kotel s nízkými emisemi - třída NOx 6. Osobně to tak mám a ohřívám teplou vodu pouze plynem a taktéž plynem topím.


Jeden rok jsem si udělal pokusný rok, kdy jsem zase všechno měl na elektriku. TZ mám kW a jsme osoby ( s tím, že máme časté návštěvy ). Jejich nespornou výhodou je snížená spotřeba paliva, která je však vykoupena vyšší pořizovací cenou. Spotřebitelé stále více žádají možnost dodávky do několika odběrných míst současně. Tento problém efektivně vyřeší kondenzační plynový kotel s vestavěným zásobníkem teplé užitkové vody. Nemalé úspory přináší fakt, že již není třeba žádné další propojovací příslušenství mezi kotlem a zásobníkem.


Pozbýváte tak nejen záruku, ale vystavujete se riziku, že se v případě ohrožení zdraví osob způsobených používáním tohoto výrobku dopouštíte TRESTNÉHO ČINU. Nicméně, není problém si pořídit plynový kotel ( třeba i kondenzační ) a kombinovaný bojler. V současné době je asi nejlepší volbou kondenzační plynový kotel.

Ten má totiž daleko vyšší účinnost nežli klasický kotel , neboť k ohřevu užitkové vody využívá i spaliny, které by jinak odcházely bez využití do komína. Díky principu kondenzace se zvyšuje účinnost kotle až o několik desítek procent. Jejich konstrukce umožňuje využít to teplo, které u klasických kotlů odchází bez užitku ve spalinách. BAXI DUO-TEC COMPACT E kotel kondenzační 24kW, s bojlerem 125l. V nabídce naleznete kotle určené jen k vytápění a kotle kombinované s ohřevem vody.


Firma BRÖTJE patří mezi vedoucí značky v oboru tepelné techniky na evropském trhu. Se svými úspornými produkty Vám nabízí špičkovou techniku topení plynem, především plynový kondenzační kotel , který je ideální pro byty, rodinné domy, ale i pro objekty průmyslové nebo občanské vybavenosti. Vyberte si kondenzační kotel z naší zvýhodněné nabídky a sjednejte si schůzku s montážní firmou online. K tomu, aby pracoval s maximální účinností, totiž potřebuje topnou soustavu s trochu odlišnými vlastnostmi než běžný plynový kotel.


Modernizace vytápění s kondenzačním kotlem Při renovaci systému vytápění využijte našich systémových řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky