pátek 16. září 2016

Rákosová rohož 180 cm

Rákosová rohož 180 cm

Rákosové stínící rohože jsou stále oblíbenou klasikou, a to pro svou bezúdržbovost a dlouhou životnost za příznivou cenu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plotová rohož rákos 180x5cm.


Rákosová rohož 180 cm

Pletiva a sítě) Hodnocení produktu: 1 (). Rákosové rohože na ploty pro zvýšení soukromí nebo k zastínění. Lze požít také jako: rákosové rohože do interiéru, rákos na balkon nebo na pergolu atd. Ideální řešení pro požadavek přírodního vzhledu.


Navíc rákosové rohože za trvale nejnižší ceny. Odolná vůči větru, slunci a vlhku. Rákos je velmi lehký a ve srovnání s ostatními materiály i velmi levný druh přírodního plotu. Rákosový plot je velmi pěkným doplňkem každé zahrady.


Rákosová rohož 180 cm

Prodáváme on-line sanitu, vybavení pro sport a volný čas, zahradní potřeby, bytové doplňky, elektrospotřebiče, auto-moto vybavení, chovatelské potřeby a mnoho dalších. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Jsme tu pro vás - Kamil NĚMEC na. Dvoucestná spojka ERGO.


Kč (e-shop) Balkónová magnetická samouzavírací síť proti hmyzu 210x95cm. Je vhodná jako dekorace na zahradu (ploty apod.) i do interiéru. Lze ji použít jako zástěnu pro oddělení zahradních zákoutí a tvorbu soukromí nebo k zastínění teras a balkónů.


Rohož je ošetřena proti hmyzu a hnilobě. Náš trstinový plot je vyrobený z vysoko kvalitnej trstiny. Lúpané stonky majú hrúbku asi až mm a sú zviazané zelenými nylonovými šnúrami, ktoré sú od seba vzdialené asi cm. Lúpané trstinové rohože majú krásnu jasne žltú farbu a ich výhodou je, že uvoľňujú veľmi málo zvyškov trstiny alebo vločiek.


Bambusová rohož plotová - štípaná 1cm. Tyč je nalakovaná bezbarvým lakem. Najčastejšie sa rákosové rohože umiestňujú na balkóny, terasy alebo záhrady, kde vytvárajú perfektnú clonu.


Rákosová rohož 180 cm

Vlas rohože je vyroben ze 1 polypropylénu, spodní část pak z PVC. Rákosová rohož je vyrobená z prírodného materiálu, z rákosia, ktoré vytvára príjemný, útulný dojem. Perfektně a důsledně vyrobená. Použití: rohože mimo estetického vzhledu a vysoké dekorativní hodnoty jsou vynikající ochranou proti větru, prachu, hluku, nebo dokonce před zvědavými sousedy.


Trstina JE Veľmi ľahký v porovnaní s. Platba ONLINE kartou, doprava DP 1Kč. Barevná skluzavka Mochtoys - vyrobena z kvalitního plastu, je stabilní a poslouží na zahradě nebo doma několik sezón. Schůdky nemají ostré hrany a navíc jsou protiskluzově upravené.


Zaregistrovali jste se v našem e-shopu? Máte zájem o tento výrobek z naší nabídky a zajímají Vás náklady na doručení tohoto výrobku k Vám. Technické parametry: Velikost rohože: délka metrů, výška 1cm.


Ratanová židle Marryland Barvy proutků ratanového výpletu jsou barveny ještě před zapletením, čímž vzniká vždy originální vzhled tohoto ratanového křesla. Výška rohože je 1centimetrů. Splétáno pozinkovaným drátem. Vstupní čistící rohože z gumy, kartáčové nebo textilní rohože před každé dveře máme skladem!


Nabízíme také kovové nebo plastové rohože.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky