čtvrtek 9. března 2017

Chladiaci box pasívny

Praktický chladiaci box. Campingaz Icetime l ponúka pri použití chladiacich vložiek až hodín chladenia. Výbornú izoláciu boxu zaisťuje polyuretánová pena, ktorá sa nachádza aj v oblasti dna, rohov a veka.


Box je vybavený ergonomickou rukoväťou so zámkom proti náhodnému otvoreniu. Veko je možné použiť ako. Autochladnička alebo prenosná chladnička je skvelým pomocníkom nielen na dlhých cestách autom alebo kamiónom. Berger chladiaci prenosný box Uchladiaci box s prenosným držadlom.


Ak sa chystáte na kratšiu cestu, povedzme na niekoľko dní, odporúčame vám pozrieť si naše pasívne (nenapájané) chladiace boxy. V závislosti od používania a počasia udržia tieto boxy s výnimočne účinnou izoláciou vaše potraviny, ryby, krmivo, zverinu a iné rýchlo sa kaziace jedlá čerstvé. Pre udržanie čo najvyššej kvality uložených potravín je nevyhnutné dosiahnuť čo možno najkvalitnejšie tesnenie veka na telo boxu.


Kategória pre montované chladiarenské komory, boxy s pur- panelov. Systém skladania pomocou pero-drážky. Agregáty monoblock, alebo split-systém externých jednotiek. Prenosné chladiace boxy kolekcie;„Bravo sú vyrobené z vysokokvalitného plastu a po vložení ks chladiacich náplní udržia teplotu až h. Chladicí boxy skladem umíme doručit už v den objednávky!


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Chladiaci box Sedco Cooling 5lJe výborný pasívny chladiaci box s celoobvodovou izoláciou. Skvelý v kombinácii s chladiacimi vložkami, pre udržanie.


Aj keď je vonku horúčava, vy máte stále studené a čerstvé potraviny a nápoje z ľadničky Cool-Ice. Pasívne chladiace boxy pre laboratóriá. Oddeliteľný chladiaci priestor, môžete ovládať každú stranu zvlášť.


Tento spoľahlivý pasívny chladiaci box má silnú a hrubú penovú izoláciu používanú v chladničkách, s unikátnym labyrintovým tesnením, ktoré dlhšie udrží chladný vzduch vnútri a teplý vzduch vonku. To zaistí, že ľad vydrží oveľa dlhšie napriek nevľúdnym vonkajším teplotám. Chcete svoje potraviny uchovať dlhšie svieže na cestách? Spoľahnite sa na pasívny chladiaci box značky STANLEY!


Udrží obsah chladný až po dobu 36. Nová modelová rada pasívnych chladiacich boxov Cool-Ice od popredného svetového výrobcu Waeco. Waeco Cool-Ice jednoliate chladiace boxi sú ľahké, jednoducho prenosné a vyrábané vo viacerých veľkostiach aby pokryli ožiadavky širokého spektra klientov.


Obrovský pasívny termoizolačný box s kolieskami Cosmoplast s. Tento vysoko účinný a ľahký chladiaci box udrží ľad a obsah boxu niekoľko dní v dokonalom chlade. Vďaka hrubej penovej izolácii používanej v chladničke a jedinečnej konštrukcii labyrintového tesnenia si môžete vziať vyhcladené nápoje so sebou, nech idete kamkoľvek. Prenosný chladiaci box Gio Style Bravo je vyrobený z vysokokvalitného plastu. Ide o pasívny chladiaci box s celobovodovou izoláciou. Po vložení ks chladiacich náplní udrží teplotu až hodín.


Hmotnosť má kg, objem 3l. Požaduje sa rozmer zodpovedajúci vnútornému rozmeru dna chladiaceho boxu 1mm x 3mm, výška chladiacej vložky minimálne mm. Základom tejto autochladničky je zmrazená chladiaca vložka.


Pred tým, ako vyrazíte na cestu, ju musíte vybrať z mrazničky. Je mraznička všade, kam sa vyberiete? Ak plánujete dlhú cestu, radšej sa pozrite po inej. Chladí iba tak dlho, ako dlho vydrží zmrazená náplň. Ak idete na piknik alebo na.


Vysokokvalitný chladiaci box na prepravu mrazených a chladených potravín s objemom litrov Táto internetová stránka používa na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti súbory cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky