středa 15. března 2017

Kachlový sporák s výměníkem

Toto řešení totiž umožňuje připojit sporák na tuhá paliva s výměníkem na trubky a vytopit tak další místnosti, nebo jím lze ohřát vodu v bojleru. Vybrat si můžete kuchyňský sporák s výměníkem na kusové dřevo, nebo třeba na dřevěné pelety. V některých kuchyňských kamnech je ale možné topit ale i dřevem. Nová šumavská roubenka byla postavena původními tesařskými metodami a zcela přirozeně navazuje na styl chaloupek schoulených na podhorských stráních. Hlavní světnici dominuje kachlový sporák s omítanou pecí na ležení.


Kachlový sporák s teplovodním výměníkem.

Výměník je posazen vedle topeniště UMWELT PLUS, které zajišťuje vysokou teplotu spalin a kvalitní spalování dřeva. Spaliny je možné směrovat přepínací klapkou do výměníku, nebo mimo výměník a tím jej prakticky odstavit v době, kdy nechcete topit do radiátorů teplovodního vytápění. Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě.


Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě. Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa. Na sporákové plotně uvaříte obě ve sporákové troubě upečete kachnu nebo krkovičku či buchty takovým způsobem, jakým se Vám to v jiné troubě nepovede a zároveň vyhřejete velkou část obydlí, nemluvě o tom, že kachlový sporák s bíle.


Napište si o vybraný sporák a my vám jej přivezeme domů, kde provedeme odbornou montáž.

Proč se rozhodnout pro kachlový sporák. V moderních kuchyních se staví jako prodloužení linky s možností vestavění varné desky. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.


Vytáhnout z pece právě dopečený chléb nebo vykřupanou pečínku, které rázem provoní celý dům, už nemusí být jen sen. V naší nabídce najdete kuchyňský sporák na tuhá paliva, kamna s plotnou i kamna s troubou, ve kterých lze nejen topit, ale i péct nebo na nich vařit. Sporáky s teplovodním výměníkem. Eshop kachlová kamna, krbové vložky, Krbová kamna, grily. Termomont Temy S - sporák na tuhá paliva s teplovodním výměníkem.


Unikátní výrobek s velmi vysokým výkonem. Nejvíce se osvědčil pro vytápění menších objektů, například víkendových usedlostí. Vařte a pečte tradičně jako naše babičky, vyzkoušejte dokonalý způsob přípravy pokrmů na sporáku ohřívaném.


Tato topidla stavíme ze šamotu, tedy žáruvzdorného keramického materiálu. Uvnitř v kobce se nachází šamotové pláty vysoké kvality a vnější plášt tvoří glazované kachle, nově i šamot se speciální omítkou. Kychyňský sporák Wamsler K1s teplovodním výměníkem.


Kuchyňský sporák s výměníkem Wamsler K1hnědý. Díky výměníku je pak možno využít energii pro napojení na topnou soustavu Vašeho domu a tím výrazně zefektivnit tento druh topení a zároveň šetřit za energie na přípravu TUV. Podle použitého materiálu nabízíme kachlové sporáky na tuhá paliva a smaltované sporáky na.

Tím je využito také teplo, které by jinak vylétloo komínem. Autor, který má za sebou dlouholetou praxi se stavbami kamen, popisuje krok za krokem postup prací u běžného kachlového sporáku i zmíněného sporáku s teplovodním výměníkem. V ohništi je usazen teplovodní výměnk Burnet, který má výkon kolem 6kW.


Akumulační výměník vytápí místnost za sporákem díky spalinám, které prochází zdí za topeništěm. Jediná (logická) změna je v tom, že pokud chcete dosáhnout stejného výkonu plotny a trouby jako u sporáku bez výměníku a zároveň využít i výkon výměníku pro dodávku teplé vody do ÚT, je nutné dodat odpovídající příkon - tedy spálit tolik dřeva, aby bylo výkonu dosaženo. KACHLOVÝ SPORÁK - stavebnice pro šikovné ruce ! Chalupáři kutilové, ale i kutilové ostatní POZOR!


Nabízíme Vám fantastickou možnost postavit si s použitím našeho sporákového korpusu-vložky kachlový sporák , který neobyčejně doplní interiér Vaší chalupy, nebo rodinného domu a svými vynikajícími parametry a životností, vytvoří příjemné a stylové prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky