úterý 7. března 2017

Mora k 110 aw

Mora k 110 aw

Elektrický sporák E 1AW v bílém provedení s litinovými plotnami a klasickou troubou energeticky spadá do úsporné třídy „A“ a jeho užitný objem činí litrů, takže najde uplatnění i ve velkých rodinách. ECO CLEAN Vám zaistí bez veľkej námahy vyčistenie vnútra rúry, program je navyše maximálne ohľaduplný k. Kromě klasického pečení horní a dolní těleso má trouba i speciální program na čištění trouby ECO. Sporák je vybavený dvojdielnou smaltovanou mriežkou a funkciou čistenie rúry water clean.


Mora k 110 aw

Sporák disponuje plynovou deskou se čtyřmi hořáky a elektrickou troubou. Elektrický sporák C 1AW v bílém provedení se sklokeramickou deskou a klasickou troubou energeticky spadá do úsporné třídy „A“ a jeho užitný objem činí litrů, takže najde uplatnění i ve velkých rodinách. Všechny informace o produktu Sporák Mora E 1AW , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Mora E 1AW.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. MORA K 1AWalternatívy - Heureka. Stock and Ready to Ship. High-quality Kitchen Knobs. Shop Our Wide Selection Today!


Mora k 110 aw

Trouba se ovládá pomocí otočných koflíků a vy si můžete, podle potřeby, nastavit teplotu v rozmezí od do 2°C. Více informací od Kč. Moravská Ústředna Brno Krtek - Zástěra 1-1- Miler. V hornej časti nájdete plynové horáky, ktoré sa postarajú o to, že pripravované jedlo bude oveľa chutnejšie. Sporák obsahuje plynovú dosku so štyrmi horákmi a elektrickú rúru.


Order Your Rangemaster Cooker Spares Online Now. Uživatelské hodnocení a recenze Mora K 1AW. Odkazy na odborné recenze a testy Mora K 1AW. Ta řadí kombinovaný sporák do energetické třídy A, což znamená, že je šetrný nejen k životnímu prostředí, ale především k vaší peněžence. Další z výhod je úložný prostor pro plechy.


Perfektní ovládání Pokud máte rádi jednoduché ovládání, pak je sporák Mora Premium K 1skvělou volbou. V horní části naleznete plynové hořáky, které se postarají o to, že připravované jídlo bude mnohem chutnější. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní pro.


Najväčší predajca Táto stránka využíva súbory cookies za účelom skvalitňovania služieb zákazníkom. Věříme ale, že si vyberete nový mode. Predaj tohoto tovaru bol ukončený a viac už nebude dostupný.


Mora k 110 aw

Prosím, vyberte si alt. Sporák je potrebné raz za čas vymeniť, aby vám fungoval stále rovnako dobre. Mora K 1AW český návod a manuál, uživatelská příručka sporák Mora K 1AW ke stažení. Spoločnosť Mora patrí k popredným výrobcom domácich spotrebičov, preto máte istotu, že na sporák tejto značky sa môžete spoľahnúť.


Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod. Sporák má regulaci teplot v rozmezí 50–2°C a praktický úložný prostor pro uložení plechů. Elektrický sporák C 1AW v bielom prevedení so sklokeramickou doskou a klasickou rúrou energeticky spadá do úsporné triedy A a jeho úžitkový objem je litrov, takže nájde uplatnenie aj vo veľkých rodinách.


Materiál použitý na varnú dosku je tepelne odolný, ľahko umývateľný a vydrží záťaž až 1kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky